15 Ağustos 2009 Cumartesi

augusto! bana bir buzlu caffe mocha!

huh! az kaldı Ağustos ayını da paketleyip " neexxtt? " diyeceğiz. Yaz bitiyor , güzel güneşli günler , cıbıldak kızlar, deniz ,kumsal hedeeesine girmeyeceğim. Bu yaz kadar sıcaktan bayılıp , yıllardır antipatik buldugum klimaya " ver elini öpeyim abi " dediğim bir yaz hatırlamıyorum. Diğer antipatiklerden Mr. Vanti ile geçirdiğimiz ateşli gecelerin ise haddi hesabı yok. O yüzden paşa paşa gidebilir Ağustos. Özlersem naaa böyleyim. ( hayal gücünüze kalmış burası tabi)

Marlene the ayda bir yazan tembel kadın etiketini alnımın ortasından müsadenizle çıkartarak söylemek istediklerim var. Gugukkuşu gibi düşünmek , şu yaz günlerinin en sevdiğim saat dilimi olan akşam saatlerinde genelde yaptıgım bir şey evet. Tabi eve vuran güneş, perdelerin renkleri ve uçuşan mavi tüller gibi entel dantel detayların da beni gaza getirdiği kesin. Fekat o anlarda not aldığım küçük defterim genelde çantamın içinde oldugundan, odaya kadar gitmeye üşenip aklıma gelen güzel yazılası fikirlere el sallamanın utancıyla bloga pek uğramıyorum. Hem her gün her gece ayrı ekşinı olan bir hayatım olmadığı gibi Osman kedisi kadar da "hazırcıyım" bu aralar. Yaz dönemi böyle olsun. Eylül'den çok umutluyum lan.

Haa ama böyle çekip gidince de kalan 15 gün boyunca arka bahçedeki havuzun dibinde tosur tosur hamakta sallanacağımı düşünmeyin. Var aklımda bir şeyler. Ya da düşünün ama arada sırada uzatın o güzel boyunlarınızı bu tarafa.
öpücük yok, sevgilim kızıyor sonra ehah.

(pic by bloddroppe)

4 isyancı:

ihsan dedi ki...

hani ulan mim hani mim ya mim nerde mim olmazsa olur mu be?

peeeh.

marléne the third dedi ki...

yaw nerde yaşıyorsun/ne yer ne içersin gibi extrasıkıcı bir şey olmasın diye vakit tanıyorum kendime ehah

kaming suuunn :P

ihsan dedi ki...

ağustos bitti hakikaten yahu. fikir için deviantart'ı tavsiye ederim mim konusunda :D

blackinwhite dedi ki...

blogda beklerim seni:)

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!