26 Haziran 2011 Pazar

you haven't found it baby, that's for sure

^^ "zaman ne hızlı geçiyor yahu" geyiğinden hiç hoşlanmam ama iş gireli resmen 5 hafta olduğu için bence hakkım, gayet de kullanırım.çünkü 5 haftadır afedersiniz it gibi yorulan benim. bu yorgunluğu sadece ve sadece aybaşında ilk tam maaşımı aldığımda bütün parayı tepemde saçıp savurarak (hani filmlerde bir oda dolusu parayı savura savura sevinen tipler gibi) atabilirdim lakin kuş kadar maaşım olduğu için bütün parayı 10tllikler haline getirirsem bu dediğimi yapabilirim ki yazarken yoruldum hiç uğraşamam.haa ama "üzerine benim maaşı koyalım da sevinsin gariban" diyenleriniz varsa mail adresim hemen yanda.

                    soldaki açıldığı için boynu bükük,sağdaki henüz dokunulmadığı için seviniyor ahaha
^^ delicesine kahve düşkünlüğüm yoktur hatta bence delicesine tutkuyla bağlı olduğum şeylerin sayısını söylemek için epey düşünüp kafamı kaşımam gerekebilir çünkü -evet bağlanmak güzel şeydir,sana yaşadığını iliklerine dek hissettirir ama -bağlandığın,düşkünü olduğun şey bir gün mutlaka elini attığın yerde olmayacak, ee o zaman ne olacak? bu kahve olur,en sevdiğin yastığın olur,oyuncak ayı olur yeri gelir sevgilin olur? sen bağlandın diye o şey sonsuza dek orada bi yerde duracak değil.o yüzden taa derinden bağlanmak falan tehlikelidir.ya da değildir ne bileyim şimdi bu satırları okuyan sevgi pıtırcıklarını da üzmek istemem bu güzel Pazar gününde ahah. yani diyeceğim şu ki daha önce de çeşitli filmlerdeki romantik kadınlardan falan etkilenip fındıklı,vanilyalı türlü filtre kahveleri alıp hevesle 2-3 kere yapıp sonra hırt gibi yeniden 2si1 aradalara koşmuş bir insan olarak ilk defa aldığım bu kahveleri beğendim.kahve makinasında daimi olarak çay yapan tarafım izin verirse kendilerini Pazar keyfime dahil edebilirim.


^^ açık ofis denen şey bir noktaya kadar iyi ancak sabahın köründe kendisine bağlı olanlara çeşitli boktan sebepler yüzünden viyaklamaya başlayan ve kafasına kalın bir odunu yemeden susmayacak gibi duran bir kadın tarafından (iyi ki müdürüm değil) genel huzur ortamı piç ediliyorsa, orada durur düşünürüm. ayrıca 3 kere verdiği çayı içmedim diye tribe bağlayıp artık modundaysa çay veren (o da taakk diye masaya vurarak) yoksa es geçen çaycı teyze de hastayım. neyse ki su çok yakınımda da kuruyup gitmiyorum bütün gün ahaha.


^^ bunca zamandır her doğum günümde (7 Temmuz-tabiki de vurgulu) "nayırr nolamaz!!"a bağlayıp hep bir yaş küçülterek gittim ama bu sene göğsümü gere gere 26 oldum! diyebilirim. çünkü yıllarca kızılın her tonunu uygulayarak kendimi bildiğin kart göstermişim. halbusi şimdi bal,karamel tonlarıyla en fazla 24 gösteriyorum ehehaa. bu gazla seneye bebek sarısına bile gidebilirim diye korkuyorum.ayrıca doğum günüme az kalmışken ne hediye alsam diye düşünüp yorulmayın diye haftaya hediye listesini yazacağım,ordan bakıp şaaparsınız artık.


zorunlu uyuma vaktim yaklaştıkça gerilip çirkinleşen bir insan olarak,bu yüzümü görmeyin diye burada noktayı koyuyorum cicişler, görüşürüz sonra.


xoxo.



11 isyancı:

!'**rengarengo**'! dedi ki...

şimdiden happy birthday sana marléne...izmiri bırakıp nasıl cesaret edip gittin kurtlar sofrası istanbula bilmiyorum ama benim de sonum o gözüküo:/
bence kızıl sana çok yakışıodu ama yenisi de cillop olmuştur eminim;)
bu arada seni okuldan gözüm ısırıo sanki,sen de cbü cehennemden miyidin ki:p

Unknown dedi ki...

mug süper şeker^^...iş hep kötüdür...aldırma^^

marléne the third dedi ki...

@rengarengo: ehih mersiiğ ama bunu saymam gününde bi daha beklerim :D "herkes bir gün izmir'e geri döner" ne kadar doğru bir söz..keşke iş imkanları düzgün olsaydı da hiç terketmek zorunda kalmasaydım? geleceksen korkma bence o kadar da feci değil :)
aaa ben de seni bi yerden hatırlıyordum bak demek ki cbüktenmiş!
@valki: çok fotojenik bi mug, ne zaman fotoğrafını koysam beğeniliyor kerata ;)

nora dedi ki...

Aaaaa şimdiden mutlu yıllar canım ya! Var mı bi organizasyon? Benim sitenin servisleri kalktı pek mağdurum bu aralar :( Resmen hapis kaldım.. Neyse bi yolunu bulup kaçıcam bi gün ve direk aricam seni !!!

Özledim ya off bi görüşemedik!

marléne the third dedi ki...

@Nora : bence sitenin servisi yeniden olana dek kedişlerle gel bize yerleş Nora :D yoksa bence kışa kadar falan görüşemeyeceğiz eheh.
ayrıca dogumgünü çoççuğu olarak canlı manlı öpücüklü kutlama isterim biline! :)
p.s: organizasyon henüz belli değil ama her türlü haber vereceğim tabiyy ;)

Matissera dedi ki...

*bişeye bağlanmakla ilgili yazdıklarına resmen bayıldım! ne doğru tespitler hehe :))
*"ofis modu" avrupa yakası'ndaymış gibi düşününce çok eğlenceli olabiliyor :)
*ama bir gün yüzünü göster, özledik <3

marléne the third dedi ki...

@mati: gutucan buralara gelecekmiş dün konuştuk bence takıl peşine gel matim.agustos sonuna dek popomu sandalyeden kaldırmam imkansız çünkü :(

Aphraell dedi ki...

merhaba ben de herşeye delicesine bağlanan kadın, memnun oldum ehehehe :D üzmek istemediklerinden biri de bendim itiraf et! özledim Marl yea, yine bir iki günlüğüne istanbulda olacağım ama sen çalışıyosun bu sefer görüşemeyiz heralde :/

nora dedi ki...

Meheueheue harbiden TokiDoki konutlarında ya da mapuslarında ömür çürütüyorum he !!! :) Tememdir özgürlüğüme senin dogum gününü kutlayarak kavuşucam! Hemen araştırmaya giriştim, benim burdan 36L diye otobüs koymuşlar Mecidiyeköy'e.. Zincirlikuyu'da insem, Metrobüs'e binsem, karşıya geçsem sana yakın bi yerlere geliyodur?? Ya da direk kociyi kandırayım atlayalım arabaya, kardeşi Zeynep'e gidiyomuş gibi yapalım, (erenköy'de oturuyo) sonra ben ordan sana sıvışayım? Bak Mecnun oldum dağları deldim! Bu haftasonu sendeyim !!! Meheueheheuhe :)

marléne the third dedi ki...

@ aph : sen! her şeye delicesine bağlanan kağdın! çok üzüleceksin geeel yol yakınkene vazgeçç ( gece rüyaya giren aksakallı sesinde söylüyorum bunu ehah) ayy haftasonuna denk gelse ya gelişin :/ seni görünce kendimi izmir'de gibi hissediyorum..(duygusala geçiş..)

marléne the third dedi ki...

@ nora : kocişini nasıl kandırırsın bilemem ama rüşvet olarak rakı-meze teklif ediyorum :D yeter ki gel bana 2 ayda bir güüüüünn,2 ayda bir güünn :))

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!