19 Temmuz 2011 Salı

i’ll find someone like you

^^ bu postu Ayşe Özyılmazel staayla üstümde pikinim, yanımda sevgilim ve masmavi suların üzerindeki bir tekneden yazmayı yemin ediyorum çılgıncasına isterdim lakin sadece klimam, soğuk suyum ve haftasonu havuz maceramdan dolayı beni küçük boy bir Helga'ya dönüştüren güneş yanıklarım var. yaklaşık 5 senedir ilk defa bu kadar haşıl haşıl yandığım için epey hazırlıksız ve mızmızım. şöyle yatakta keyifle uyumak haram oldu, her an löp diye yemek olabilecek bir kuş uykusundayım 3 gündür. saçımın değdiği yer etimi çiziyor gibiyken toplu taşıma araçlarında yaşadığım korkuyu siz düşünün. çünkü orada zaten " topik teyze" ve "çok hanzo adam" tehlikesi duruyorken bi de üstüne dokunmasınlar diye kasmaya çalışmak gerçekten yorucu. neyse ki koca bir kavanoz kremim var da yandıkça elimi daldırıp az sonra güreşe çıkacak pehlivanmışcasına kremlenip duruyorum.
                                                  Marlene, çok yanmış.
^^ aslında havuzsever bi tip değilimdir çünkü içine gözlerimi kızartacak kadar klor da dökseler başka seyler de yapsalar, o kadar insanın teninin değdiği hatta bazı ayıların ve embesil çocuklarını tükürdüğü bir su birikintisinde yüzmek bana hiç cazip gelmiyor. -takanı anında "çük kafaya" dönüştüren bone olayına hiç girmiyorum bile- hatta herkesin birer birer tatile gittiği şu dönemde işe girmem ve her gidenin ardından mahsun gözlerle bakıp pıt diye bir damla gözyaşı düşürsem dahi yine de tatil konusunda bu kadar gözü dönmüş değildim. taa ki iş yerimin dibindeki sitede oturan o ayı, o görgüsüz, o şimdi burada türlü küfürleri sayıp dökmek istediğim insanların havuzda nasıl keyifle oynayıp durduklarını görene dek..ha işte o an camı açıp "allahınız yok mu laağğnnnn" diye bağırmak ve bunu çeşitli küfürbaz hareketlerle desteklemek istedim ama plaza camları bir garip, zaten bu dediğim olay tuvalette olduğundan oradaki kocaman camı açmanın imkanı yok.işte bu çirkin olaydan sonra masama dönünce "ben de gitçem havuza!" kararı ile kendimi güneşin altında domates gibi kurumaya bıraktım. bunca acıya rağmen yine de her tuvalete gidişimde gözümün bu pis, keyifçi insanlara takıldığını söylememe gerek yok sanırım?


^^ işe başlayalı 2 ay oluyor ve ben hala eve pert şekilde dönüyorum. alışınca rutine bağlar iş çıkışı happy hour bile yaparım diyordum ama şu an için pek umudum yok. çünkü işteki saatlerim çılgıncasına yoğun ve stresli. bir maili 5 kere telefonla bölünmeden yazabilmek ise hayal. beni en çok sinirlendiren müşteri tipi ise patronlarının "gızım aç sor bakam yühüümüz gelmiş mi?" yönlendirmesi ile telefona sarılan hevesli genç kızlar ve menepoz teyze gibi bokuyla bile kavga edebilecek olan çok sinirli orta yaş adamlar. ilk grup neyse ama ikinci grup karşısında bazen "şu kablodan geçsem, karşıdan çıksam da şunun ağzını burnunu bi kırsam!" dediğim oluyor ama sadece telefonu çotankkk diye kapatırken kısık volüm ırssspııı çoççuğuuu demekle yetiniyorum. iş demişken, 2 gün sonra deneme sürem bitiyor. bakalım Marlene kızın bir sonraki serüveni nasıl olacak?


sizi kıro bir radyodan platonik aşkına şarkı gönderen kız modunda, dinlerken tüylerimi diken diken eden (vurgu yapayım da iyice gizemli olsun ehe) şu şarkıyla başbaşa bırakarak kremlenmeye koşuyorum.










6 isyancı:

Matissera dedi ki...

Özlemişim yazılarınıı!! ne kadar güzel anlatmışsın, ofis yaşamını :D aynen öyle canım, öyle bir dolmuşum ki bende bu konulardan ötürü, bir de duygusallaşmışım, kendi kendime içimden hep dua ediyorum; herkes sevdiği işi bulsun, yapsın ve para da kazansın diye, nerdee öyle iş diyenler olur ama insan inanırsa herşey olurmuş :P
muckk! ^_^

marléne the third dedi ki...

sevdiğin eş,iş,hayat! :) gerisi boş Matim.
insan inanırsa bi de deneye yanıla bulunca, her şey olurmuş :)

turuncu deniz dedi ki...

metropolde ofis insanı olma yolunda ilerliyosun bu iyi bi şey mdir kötü bi şey midir tartışılır tabii..:/
bi de ben bu şarkıyı yaklaşık 3 hafta evvel keşfettim o günden beride sürekli dinliyorum söyleyen hatunun sesine hayyyyyran kaldımmm ve yüz güzelliğini de sana benzettimmm dinlerken aklıma hep sen geliyosun sevgili marllll o derece yani hatta sana göstereyim diyodum ama sen erken davranmışsın şarkıyı paylaşarak e hi! ::)))

marléne the third dedi ki...

sana gereken cevabı facebook üzerinden verdim kadın! ahaha okuyucuları yalan yanlış yönlendirme yeminne net kablosundan dalarım odana :D ahaha

jasmine,cherry,black dedi ki...

Bende henuz tatile gidemedim,yalniz degilsin yani :)

http://modabulmacasi.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

haha, çok güzel yazmışsın, zaman zaman düşünerek, zaman zaman gülerek okudum canım, takibindeyim....

http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!