4 Eylül 2012 Salı

Çantamda ne ola?

                                                 
İyi ki diğer postta "telefondan post yapmak çok yeni,çok accayip"diye bikbiklendim ahah daha 2 gün geçmeden bu sefer de "çantamda ne var? Aha beyyle beeyyle şeyler vaar" postuyla pırtlıyorum işte.
Normalde diğer bloglarda görünce "iyi ama niyçün?" dediğim bu post türü için hepinizin tanıdığı, Japonya'daki elçimiz Serrose (link veremiyorum şu an, aratırsanız şıp diye çıkacaktır) Instagram üzerinden tag başlatıp bi de mention çakınca (sağolsun :)), kına gecesinde göbek atarken bi anda verilen ağlatmalı şarkıya ayak uydurup gözyaşı döken taze gelin gibi savurdum kendimi dans pistine ahaha.
tabi videoyu çekerken ilk olması sebebiyle telefonu sallaya sallaya çekmek mi dersin, arada nefes almak icin "ooihh dıkandım ha" moduna girmek mi dersin ne ararsan var ahaha o yüzden video sonrası okuyuculuktan çıkmak istemenizi anlarım, kapıyı yavaş çekin de bari diğerleri uyanmasın. Bile bile kendi ipini çekmenin de böylesi yani!
Ee hadi o zamansa, buyurun bakalım pillaj çantamda neler varmış;
(uzun yazıların kadını olarak tabisi de video 7 dakkadan az olmayacaktı ahah)
(p.s: ayfonda misler gibi netken nedense youtube'a ekleyince ne biçim de donuk donuk pikselli ses kaydırmaçlı olmuş..bilemedim onu ben neyse artık)