27 Mayıs 2009 Çarşamba

haydin canlar kucaklaşalım!

ben de neden bugün böyle sevgi dolu pıtırcık şeker modundayım diyordum. hayır, votkalı değilsem yüzümde güller açtığı çok az görülmüş bir şey çünkü. bundanmış meğersem:

" Tüm burçlar için önemli not :
Saat 23:05 itibariyle, Jüpiter ve Neptün gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumunun bir dahaki tekrarının, Ocak 2176 yılında gerçekleşebileceğini söylersem ne kadar önemli bir enerji olduğunu daha iyi ifade etmiş olurum. O nedenle böylesi görkemli ve önemli oluşumu, evrensel bir hediye olarak kabul edip olumlu bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Yapmamız gereken, hangi konuda olursa olsun, nasıl bir hayat sürüyorsak sürelim, hangi sorunlarla mücadele ediyorsak edelim, farketmez lütfen başkalarıyla iyi geçinmeye, ılımlı yaklaşımlar içinde olmaya, sadece kendinizi değil, tüm insanlığı kucaklayacak şekilde hareket etmeye özen gösterelim. Biz insanoğlu aynı atmosferde nefes alan, yaşamak için mücadele veren, mutluluk kadar acıları da tadabilen, bu yönüyle düşünürsek, ortak kadere sahip canlılarız. Kavga, çatışma, kin, nefret ve her türlü kötü düşünceden uzak durmamız, birbirimizi sevgiyle kucaklamamız gerekiyor. Hiçbir şey, sevgi, barış, kardeşlik, huzur, güven ve sağlık kadar önemli değil. O zaman lütfen en yakınlarımızdan başlamak üzere tüm insanlığı iyi niyetle kucaklayalım. Zorluklarla başedebilmek için öncelikle inancımızı daha sonra da kendimize olan güven duygumuzu koruyalım. Bugün her birimiz bu düşüncenin bir tohum misali yüreğimizde yeşermesine izin verirsek, yaşadığımız Dünyanın ne kadar güzel olduğunu bir kez daha anlayabiliriz kanaatindeyim. " ( iremSU Mynet Astroloji Danışmanı)

gıdısını sevdiğiminin Jüpiter'i Neptün'ü! Araya Merkür'ü de alaydınız süper olacaktı insanlık için ya neyse artık kısmetse 2176'ya.

p.s : gri düz body giyenler! gelin sizi bile kucaklıcam yeminne! ( bugün koltukaltı stiğini sürdün mü? hihohaiiaah)

0 isyancı:

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!