16 Ağustos 2009 Pazar

bu da benden!


Evet evet şunca zamandır buralardayım , bir allahın kulu "yazık la bunu da mimleyelim" demedi. o caanım(!) sorulardan nasıl mahrum bırakılırım dedim ve sayın Diskdünya'nın da sayfasında mızlandığım gibi kendi mimimimimimi yaptım ehaha.

ahan da burda!

ben de sizi mimlemicem olm! :D

p.s : yepyeni kağıt paraları miktarı ne olursa olsun harcayamayan biri olarak herhalde soruları gıcır gıcırken başkasına paslayamazdım ehah.


* Bloguna neden bu adı verdin?

İngiliz Monarşi tarihinde yapılan mühim bir hata sonucunda kayıtlardan izi silinen , Tudorların yüz karası, pipisine düşkün Henry VIII döneminde yaşamış , dönemin farklı renkli bir karakteri, yine bir Tudor olan Marlene the third' ü tanıtmak amacıyla. Vardı olm öyle biri! Bizzat biliyorum yani. Silemezler beni, sildirttmem!

* Blog yazarken star tribiyle istediğin, olmazsa olmaz şeyler var mı?

ahah evet bu konuda tam anlamıyla star kaprisine sahibim! mevsim şartlarına göre sıcak çay/kahve ya da kocaman bardak soğuk su , mümkünse kendi habitatım, keyif perisi ve zaman. Rahat insanım, öylesine gönderilmiş dar zaman postları bana göre değil. Bazen ayda 1'e düşen postların açıklaması budur :)

* En son satın aldığın " garip" şey?

Utanarak söylüyorum ki renginin parlaklıgına dayanamadığım için aldığım açık metalik mavi oje ! marlene backs to highschool ehahah

* Şeker gibi bir insan olduğun anlar?

Öpücüklerle desteklenmiş uzun masaj anları, bergamotlu & karanfilli çay ve tatlı zamanları , yeni bir kitaba başladığım güzel tembel pazar günleri!

* " Arkadaşım sormayın artık şunları !" dediklerin?

ahah bende bunlardan çok var :) ama sıralamaya koyarsak : filolog ne demek? (buyrun açıklamalı broşürümüz) / gözlerin lens mi? ( evet, haftaya da popomu yaptırıyorum ) / ne tür müzik dinlersin? ( şu zamanda yapmayın bari allaşkına! ) Hangi parfüm bu? ( asla söylemem öyle de pisim :))

* "Seks"in sendeki rengi?

hımm...Lüksün simgesi olan mor ve lame. bayram şekeri gibi :)

* Aynaya baktığında gördüğün?

Uykusunu alarak uyandıysa eğer güldüğünde tavşan olan, sinirli ise bir odaya kapatılması gereken , pek de 23 yaşında göstermeyen yeşil gözlü, kristalimsi bir kadın. Çok yakında iş kadını olacak hem.

* " Kendini okutan blog " dediğin?

Blog sahibi ya da sahibesinin " oldum ben" elbisesinden sıyrılıp , keyif alarak yazdığı yazılardan oluşan blogtur. Kendiyle olan derdini kendi içinde çözebilen , kendiyle dalga geçebilen , rahat insanları severim, bloglarını dikizlerim :) orjinallik bu noktada başlıyor zaten.

* Bu blog sahibi/sahibesiyle karşılaşabileceğimiz mekanlar?

İzmir için Forum, Alsancak'ta alışveriş harici Aksak, Üsküdar Çaycısı ve İletişim , 121 ve 330 nolu otobüsler ( vapurla aram pek iyi değildir ). İstanbul için kesinlikle Ortaköy..Gece ise Sortie eahaaha. Suratsız değilsem çekinmeyin el sallayın :D


Bu güzide sorular için mimlediklerim : destekçim :P diskdünya , Mr.Doc. OctoberSwimmer, sargılı el Sareeen , uzaklardan blackinwhite.

öpücüks!

4 isyancı:

ihsan dedi ki...

Aksak'ta içki servisi hala binbir türlü sinsilikle mi devam ediyor yoksa alkol ruhsatını aldılar mı? :)

marléne the third dedi ki...

yok yok bitti artık çaktırmadan kupa içinde şarap,bira içmeler :) doğum günümde şarap bile açtırdık o derece ahah

HAYAL FABRİKASI dedi ki...

mimleme nasıl oluyor halen çözemedim ben öğret seni mimliyim hemen =)
ben de aynı dertten müzdaribim benide mimlemiyolar :/

marléne the third dedi ki...

aslında mimimimm diye sayıklayıp da sonra kendi mimimi yapınca bi olayı yokmuş yeaaa dedim :D mim dediğin böyle sorucukları cevaplamasını istediğin insanlara paslamak.
tabiy bunun için önce sorulara ihtiyacın var ehah

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!