23 Aralık 2009 Çarşamba

belek belek bakmak ekrana


                                                    aha da modum budur
helö.

*-* size bu satırları sıcak su torbası üzerine kuluçkaya yatmış halde yazıyorum, bir yanda yeşil çayım diğer yanda limonlu,karanfilli suyum.tabiy yaz kış ayağınla çorapla uyumasına rağmen,yaz kış bir türlü atlet giymeyen marlene insanının böbreklerini üşütüp osman kedisi gibi dakka başı tuvalete koşması pek hoş birşey değil ama idare edeceğiz.


*-* geçen hafta yine kan verdim. bu sefer diğer yazımda bahsettiğim bıyıkkadına gitmedim. 2 kolumdan da aldırmama rağmen morarmadı kollarım. öyle tatlı bir hemşire vardı ki yanaklarını mıncırasım geldi. zaten kanı alırken de narkoz yemişim gibi aptal bir ifadeyle "ayy hiç acımadıı" diyiverdim. sıradakiler fln gülüştüler bi. olsun,işini iyi yapan insanı takdir ederim arkadaşım ben. 7 ayda bir denk gelir böylesi.


*-* Cinemania adlı bir program var ya hani, işte geçen sonunda açmışım (sanki normalde süper fanıymışım gibi), orda çalan jingle beni benden aldı. hemen iskeleden kalabalıgı etkilemek isteyen insanın en artiz haliyle balıklama atlaması gibi daldım nete. 3-5 forum gezerim bulurum diyordum,bulamadım. bi de öyle bişey vardır bende, istediğim şeyi bulamamak,elde edememek gerer beni. ajda yüzü gelir oturur anime suratıma. sevdiceğim de ders mers çalışıyordu sanırım ilişemedim. baktım olacak gibi değil sarı pisik sunucu bağyana mail attım. ekranda olmasına rağmen kuzey rüzgarı işliyor içime kadına bakarken,allah yanındakilere sabır versin.neyse anlattım derdimi. bekle allah bekle. 2 hafta oldu, toplamda en fazla 3 kelime yazacak haspam yazamadı gitti. burdan kendisine seslenmek, hazırladığım lafları dizelemek isterdim ama bloğun bellli bir kalitesi var. kıskanç tipli kadın, kimse bulamadığına göre saklıyor şarkının adını gizli bir kasada. ay bi de bunun sevgilisi var ( geçen perşembedeki uykusuzda adamla ilgili bir şey çizmişler 5 dakika güldüm ahaaha) ...hii..en korkunç kadın tipi :S hem kıskanç hem soğuk. evlerden ırak. 


*-* yukarıda bahsettiğim şarkıyı bulabilseydim telefon melodisi yapacaktım hemen her begendiği şarkıyı melodi yapan kıro gibi. (tudor olduğum kadar kıroyum da ). aylaar öncesinden kalma behlül melodim ruhuma agır gelmeye başladı artık. tamam mangoda çalan her 10 telefondan 8'nin bu melodi olması da etkili ama geçen minibüste behlül melodili teline " alüüü" diye cevap veren amcadan sonra artık kalamam ben buralarda.yok yok, lady gaga yaparım yine de kalmam.


*-* yeni yıl dedik bağrımıza bastık, kırmızı süsler-donlar alındı, çam ağacı 5 kere süslendi, hediyeler paketlendi, banyo aynası üzerine moduma göre güncellenen kırmızı rujlu yazılardan yazıldı her şey rutininde gidiyor ama bende hala tık yok. ben hala o neşeyi hissedemiyorum. kıpraşmıyor içimde kelebekler. bunun yaşla büyümeyle alakası varsa ben hep kalırım 23te. olmaz öyle şey lan?! şu hayatta en büyük zevkim özel günler haftalar ve pazar günleri. yazıklar olsun bu da elimizden gidecekse. 


*-* bişey yaptım ama süprüz olduğu için paylaşamıyorum henüz. az daha dayanayım hemen dökülürüm twitter'a :D ahha. 


*-* hala yılbaşı gecesi planımız yok. kıyafetim de yok. allahım son günde yine yusuf yusuf paniklicem ordan oraya koşturucam biliyorum ben.geçen sene elektrik gitmişti b*k gibi kalmıştım. makyajımı telefonun flaşını patlata patlata yapmıştım. sonradan bakınca rimel süren kadın görüntüsü yetmezmiş gibi bir de kare kare olunca hareketler daha fazla bakamayıp hepsini tek darbede silmiştim. dilerim bu sene böyle denyoca bir şey olmaz.


*-* izmir il sınırı içinde olanlar yılbaşı programlarından küçük bir kuple paylaşırsa çok sevaba girecekler söylemek istedim.


*-* içinde New York olan şarkılara çok pis sarar oldum. her gece çekim yasasına uygun olarak çalışıyorum,bu gazla max 1 sene sonra New York'tan bildiririm gibi geliyor. İtalya bebeem, sen yakınsın seni kendime çekmem 1 aya bakar. büyük düşün büyük oyna. alınmak yok. 


yeni yıl öncesi postuyla görüşmek üzere! 
kisses!

7 isyancı:

şah dedi ki...

geçmiş olsun -su torbası üzerinde kuluçkaya yatmış halde, yeşil çay, limonlu karanfilli su..-

cinemania adlı programı hiç izlemedim sadece sözlükte bişiye rastladım yorum bırakayım eh madem dedim: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=11997460

not1_1: zaten hastayım bi de ordan oraya yönlenmeyeyim diyorsan, parçanın linki:
deftones - shove it (Dubstep rmx)

not1_2: bide bu tip bi remix var hatta:
deftones - shove it (Bar9 rmx)

not2: youtube açılmıyor diyorsan:
deftones - shove it (bunu hiç açmadım walla link yanlış bi yerlere sürüklerse benden bilme sakın)

iyi seneler:)

marléne the third dedi ki...

teşekkürler ama bu eski jingle. yenisi kadın vokalli kıpırdak bir şey. Gossip girlde yayınlanan bir şarkıya benziyor hatta.
size de iyi seneler :)

nk dedi ki...

bir ara da mirwais - disco science adlı parçayı kullanmışlardı. kadın vokal yok gerçi ama. snatch filminin ost' sinde vardı hatta.(:

Flores La Plaza dedi ki...

Feliz Navidad, Feliz 2010!
Desde España

blackinwhite dedi ki...

oyy kıyamam ya:))

bulut eyidogan dedi ki...

Sana bir iyilik yapayım ve aradığın şarkının ismini söyleyeyim; tabii hala bulamadıysan.

Chick habit by April March.
Tarantino filmlerini seversen filmine de bakabilirsin; Death Proof

marléne the third dedi ki...

Aaa! Gercekten de o şarki :)) resmen 3 sene sonra cevap alabildim ahah cok sagol :D

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!