13 Ocak 2010 Çarşamba

naber hacım?


                                                                 photo benden hihi^^
(çaktırmadan gir, boynu sola kır, kaşlar emrah )


humm...selam? 
en son postumda yılbaşı öncesi görüşürüz demişim, görüşememişiz epey olmuş. geç oldu güç olmasın diye iğrençleşmeden hepinize mutlu yıllar diliyorum. ben facebooktan,twitterdan gereken ayarı verdim kendisine, eminim 2010 daha aklı basında bir yıl olacak. son umudumsun lan 2010, yap bir iyilik allahsız! 


*bu keddar zamanın bir kısmını asker yolu gözler gibi beklediğim sevdicekle geçirdim-2 yıldır birlikte olmamıza rağmen ilk defa sinemada beraber film izledik(yeni çıkan çiftler gibi heyecanlandık bi daha yapalım dedik), bir kısmında okudugum romanı bitirip diğerine geçtim, paslanıyorum korkusuyla d*tüm tutuştu ve ders kitaplarımı çıkarıp yığdım masaya, osman kedisi ile her gün giderek şiddetini arttıran "şakalaşmalara" devam ettik, aradan bir mudo bir de boyner indirimi çıkardım-panik yok, herkes sağlam ahahha.
** indirim diyince pat diye düştü satıra,şimdi bütün magazalarda leziz indirimler var,şahane.ama benim ev ürünleri dışında gözüm hiçbir şey için dönmedi. hayır eskiden (tam nene tabiri bu da ) hatırlıyorum kartta yer olmadıgı için ağlak gözlerle 2-3 parça seyle idare ederdim ama aldıklarıma biterdi herkes. şimdi bakıyorum dolanıyorum 5 tur, didikliyorum mağazaları dişime göre bir şeyler bulamıyorum. hepsi birbirinin aynısı, fabrika çıkışı onay almış çok basit görünen,hazır kombinler. inanılmaz sıkıldım. " çohh ilgincim ben" diyen vitrine bile burun kıvırır oldum ve bunun sebebini kestirebilmiş degilim. ayrıca hiç hoşuma gitmiyor. bu sapıklıgın sonu kendi markamı yaratmak için ortalıga atılmak olmasın nolur yarebbim. kimseyle paylaşamam yaptıgım cicileri patlar vala elimde her şey ahahaha. 


**üst konuyla alakalı bir de dikkatimi çeken bir durum var. şimdi bütün mağazalarda kışlık ürünler salınmakta degil mi? evet, pek ala. peki neden her yer yarım kollu hırkalarla dolu? mevsim kış, gayet soğuk gidiyor hava? hayır herkes arabalı sevgili yaptı, her sabah işe evin önünden iki adım pıt pıt arabaya koşuyor sonra da yine aynen eve servis yapılıyor da ben mi bir tek otobüs insanı olarak kaldım? bu minnacık ve kısa kollu hırkanın esprisini anlamış degilim. o insana daral getiren, kafam kadar şişle örülmüş gibi kalın kalın hırkalar,kazaklara,elbiselere ise " hırka içine gömlek ya da tshirt" insanı oldugum için yorum dahi yapmadan, bakmadan geçiyorum yanlarından tırıs tırıs. hal böyle olunca da o ideal kıvamdaki hırkayı bulabilmek için her mağazada "bunun 2 tık kalını bunun 5 tık incesi" diye aranan deli kadın muamelesi görüyorum. isyan ediyorum huleyn! sevgili düdük modacılar :duyun bu sade yurdum insanını! herkesi daracık igrenç tayt pantolonlara soktunuz yetmedi, üstüne az sonra at bineceklermiş gibi uzun uzun çizmeleri giydirdiniz olmadı, leoparlar metaller kürkler ile güzelim her genç kızı otoyol kenarında beklemeye ya da rap klibinde oynamaya uyumlu hale getirdiniz ama artık yeter!! az silkelenin,az kendinize gelin! açın 16.yy İngiliz tarihini, edebiyatını okuyun bir güzel. bir sürü ünlü yazar,şair Sir var, hayal dünyası süper geniş Shakespeare amca var, sonracığıma aşifte ama olsun Elizabeth I var, hah işte takılın az oralarda yemin ediyorum şahane şeyler çıkaracaksınız bak. siz bi yapın, yapın en büyük müşteriniz ben olucam. iliğime kemiğime kadar sömürün sonra varsın olsun. ama nolusunuz artık kendinize gelin yea. ( hadi azıcık yardım edeyim key parçalar : akıllıca kullanılacak dantel detaylar, krem-koyu yeşil,bordo,koyu mor şahane renkler, göğsü harika gösteren cici elbiseler. dramadan fırlamış gibi durmayalım diye azıcık modernize edebilirsiniz tabiy. hadi canlarım) 


** facebook, twitter derken bir de şimdi formspring çıktı.herkes ne meraklıymış yahu böyle gizliden gizliye sorular gelsin, cevaplarla enteresan seyler çıksın ortaya,bir ekşin olsun demeye. hayır bi de sorulan sorulara bir kasım kasım cevaplar veriliyor, al çekirdeğini çitleyerek izle. az buçuk mim gibi, ama mim daha samimiydi. sıradan insanların sapıkca star rüzgarında dolaşmasına önce sen sebep oldun facebook! sonra hepimiz demeçler verir gibi anı anına yaptıgımızı ettiğimizi sıçtıgımızı bütün net alemine yetiştirir olduk, şimdi de soru sorulsun biz de kahvemizi yudumlarken röportaj verir gibi cevaplayalım, iyice kendimizden geçip çıldıralım diye formspring var. bunun biraz ötesinde imza günleri düzenleyip, yoldan geçenlere öpücüklü fotoğraf dagıtmak var. korküyürüm anne! 


** uzun yazınca da " amaaan çok uzunmuş " diyip okumuyosunuz olm biliyorum ben içinizi, ben de öyleyim çünkü ahaha. tamam o zaman şimdi dağılalım, yine buluşuruz. buluşma saatini, yerini ben bildiricem bi ara.


muç muç. 


ps: çemkirip yerden yere vurdugum kıyafetler sezonda abuk subuk fiyatlarla satılırken, indirimlerle pazar fiyatlarına düşen dandik kuntik markalara ait olup, dergilerden dokunabildiğimiz markaların bu durumla istese de uzaktan yakından alakası yoktur. bir Chloe, bir Anna Sui ya da gönlümüzün sultanı Chanel candır, uğrunda can verilesidir. oyhh...

1 isyancı:

blackinwhite dedi ki...

ivit o pabuçlara ben de kılım:)
birazdan teksasta ip atlıycaz sankim:D

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!