3 Mart 2010 Çarşamba

bir takım itiraflar number tu

        dişi olsa osman'ıma alırım 
^^ doktor bu ne? vertigo evladım. hön?? evet aynen böyle kaldım. ben kendi çapımda masumane faranjit oldum bitti geçti lakin bu bitmek bilemeyen " geceden kalma durumu" nedir diye aranıp, bir günde almam gereken 3 hapın birbirine kıllık yaptığını düşünürken başıma bu vertigo tipi çıktı. neyse ki daha 2.ilacımı yutmamla " içmişiiimm dertlliiyim" etkisi birazcık hafifledi. yeri gelmişken buradan azan tsh değerim yüzünden günlük hapımı heyvan gibi arttırdığı için suçlayarak ivedi olarak sövdüğüm 60lık doktorumdan özür diliyorum. 24 yaşa bu kadar hastalık sığdırabildiğim için de kıs kıs gülüyorum, yaşlanınca hepinizden sağlam olacağım ehihhi. ( geçirecek hastalık kalmayacak çünkü)
^^ hastanede sıra beklerken " bunların hepsi sinirr stressten oluyor tabiy tabiy" diye konuşan teyzelerden mümkün olduğunca uzakta durmaya çalışırım, yakınlarında durursam kaşım gözüm atarak edepsizleşebileceğimden korkarım. ( fena edepsiz olabiliyorum,aklınız şaşar) 
^^ ben çok sıkıldım buralardan. bu İzmir bana minnacık gelmeye başladı ya dur bakalım. bi de biz Karşıyakalı insanlarda genel olarak gözlemlediğim "dünya batsa umrumda değil" tavrı aslında çok harika bir şey olmakla birlikte bence bütün kötülüklerin anası. havayı güneşli görünce insana gelen "yardırayım sahile, oh yürürüm şurda çay içerim,lak lak ederim, fotoğraf çekerim" hissi yüzünden iş güç kalıyor. bir değil iki değil? bir de her şey elimizin altında diye öyle tembel oldum ki ben Alsancak'a,Bornova'ya gitmek eziyet oldu.ayağımızın altına adam gibi doktorları olan hastane yapsalar asıl o zaman çıkmam K.yaka sınırından.( tam emekli hayatı?)
^^ söyledim mi bilmiyorum ama ben epey sıkıldım buralardan. bi hava alıp geleyim diyorum. (vertigo unutkanlık da yapıyormuş bu arada)
^^ dişi kedisi olan okuyucular dikkat kesilebilir burda; mis gibi gül suyu kokan tombilik oğlumuza eli yüzü düzgün dişi arıyoruz. İstanbul'da olanlar şu an için tercih sebebi. darlandı oğlan, sabah akşam yıkıyor ortalığı. kısırlaştırmadan önce tadına baksın istiyoruz ahaha dur ya olmaz böyle hiç bir kız annesi hoyta bir oğlana kızını şeyettirmez, o zaman şöyle diyelim ; sevgili kızınız ile yakışıklı,sağlıklı maine coon cinsi oğlumuzdan olma minnoş minnoş yavrular istemez misiniz? koca gözlü,minuv minuv diye ortada dolanan küçük kafalar? 1 aya kadar kısırlaştırmayı düşünüyoruz bence bu fırsatı kaçırmayın,pişman olmayın :D yok yok şaka, zaten yeterince kedi var ortada fazlasına gerek yok o yüzden sadece kısırlaştırılmış dişi kedilerinize talibiz. (hayır şimdi bu kısmı kendine dert edinen biri çıkar aman diyim vertigo asabi yaptı beni uyarırım :D)
^^ havalar ısınınca patenci gençlik çıkacak yine sahile ya, bu sefer kendimi tutamaz aralarına karışırım gibi geliyor. en son kendimi paten üzerinde hafif alkollü kafa ile dimdik yokuş aşşagıya ( yazlık mekan) bıraktığım o sıcak ağustos gecesinde, kendi çabamla durmanın imkansız oldugunu yanından jet hızıyla geçtiğim arabaların aynalarını tutmayı bırak göremez haldeyken acıyla anlamış, yokuş ortasında yılan gibi sinsice pusuya yatmış kocaman hortumu görünce de " e buraya kadarmış napalım" diyip hayatımı film seridi gibi akıtmıştım gözlerimden. sonuçta karşıma çıkan ilk insana ( cüsseli bişeydi şükür yarebbim!) can simidimmişcesine sarılmış ve beraber çimlere doğru yuvarlanmıştık. ertesi sabah dudağımda çıkan uçuğu saymazsak epey hafif atlattım denebilir. o gün bugün yoldan geçen hortumları çaktırmadan bıçak darbesiyle yarasım gelir ama henüz denk getiremedim. 


bi de böyle bisikletle uçmuştum küçükken ama gece gece olmaz, bir ara anlatırım.


gute nite. 

3 isyancı:

vintage peony dedi ki...

Kendimi bir isyancı sandım. :)
yaaa o kediyi nasıl çektin(iz)
allam bööle dümdüz olmuş çok komik hihihi :D

marléne the third dedi ki...

kediyi ben çekmedim :) nerden çaldım onu da hatırlamıyorum çok ayıp oluyor :D

AYŞELON dedi ki...

kedi süpermiş!
hınzır hınzır bakmış makinaya :)

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!