1 Mart 2010 Pazartesi

ıhıh olmaz

jessica stam bacı
şimdi bu abla moda severler için zaten ünlüymüş ama Türkiye Vogue'da kapak olunca aniden herkes hastası oldu ya, alana mani olmam lakin kimse benden 5 saat uykuyla uyandığım sabahlarda aynaya bakınca gördüğüm suratın kopyası olan şu yüze övgüler yağdırmamı beklemesin, pisim, kalp kırarım. neyseki benim gözlerimin altı mor ve kedi gibi değil pörtlek.


tamam buydu olay. si yu.


p.s: bir süredir tepemde taşıdığım saç renginin verdiği stresin üzerine annemin gelip ekrana bakarak "aa sana benziyor" demesi oturunca dellenip kızcağız üzerinden çemkirdim evet ama hakkını yememek için sarışın haline de baktım, ıhıh cacık olmaz. 
ayrıca yıllar yılı erkek arkadaşlarımla tutuştuğum " hangisi güzel" tartışmalarında onların aklının uçtuğu popo, koca meme, şappik dudak gibi detayların aksine, ben ten-göz rengi, saç yapısı, burun kıvrımı, genel duruş vb şeylere puan verdiğim için her seferinde duyduğum "iyi ki erkek değilsin" cümlesine artık katılıyorum. 
iyi ki de degilim yoksa aradığım güzelliği bulamadığım için bunalıma girer ve önüme gelen kakalak kızla gençliğimi harcardım lan :( 


xoxo.

2 isyancı:

Sel dedi ki...

Bundan daha "crack whore" fotoğrafını bulamazdın herhalde. :)

Beğendiğin özelliklerin vardır kendinde ve görsellik algında bunları en tepeye koyup herkesi buna göre yorumluyorsundur fakat gelip de bu kıza çirkin dersen bunu egona bağlarım.
Bu kadar doğal ve mükemmellikten uzak ama muhteşem surat hatları olan bu kadın için hala göz altı, burun açısı gib detaylara takılan bir erkek de zaten bunu "zevkler ve renkler"e bağlamasın gidip yüzeyselliği ve çocukluk problemleriyle yüzleşsin bence.

Ortada ortalama bi kadın yok, güzelliği sınıflandırılacak ya da tartışılacak bir kadın yok. O yüzden bunu yapmak komik olur.

Göz altları bakışlarına puslu bi hava katıyor, ince dudakları ve top uçlu burnu da o puslu havaya konstrast bi masumluk oluşturuyor.
Ve ortaya "unique" bir güzellik çıkıyor.
Gel gelelim bu kızın rakiplerinden sıyrılması kendi özgün tarzıyla ilgili zaten. Metallica tişörtüyle defileye gelen bi hatundan bahsediyoruz.
Aynı şekilde Agyness Deyn'e de bakarsan birçok kusur bulabilirsin.
Ama onlarca insanı tek bakışta büyülüyor ve peşinde kitleler var. Bu tesadüf değil.

Bence bu yazını biraz daha sakin ve ayakların yere basarak tekrar düşün. Rekabet etmişsin resmen bi anlık heyecanınla.

*Bu arada yorumumun kaba gelebileceğini düşündüm, niyetim kesinlikle bu değildi. Yalnız benim de yumuşak karnım bu, tepki vermeyeyim diyip sadece 10 dakika oturabildim yerimde. Olgusal olarak düşünürsen belki içten içe sen de hak verirsin bana.
Ki zaten sen de Jessica diye tanımadığın bi hatun için hiç dikkat etmeden cümleler sarfetmişsin diye de düşünmek lazım.

marléne the third dedi ki...

ahah ya bu sadece öylesine keyfiyen yazılmış bir post :) ben manken seçen bir komite başkanı değilim ve bu kız ben bu postu yazdım diye işsiz-aç kalacak degil :)
herkesin güzellik tanımı farklıdır, bunu seninle tartışmam, uzlamaşmamız imkansız.
ama senin bence biraz daha "rahat" olman lazım.böyle sevdiğin modellerle ilgili her posta oturup bu kadar "agresif" cevap yetiştirirsen erken yaşta yorulursun, sonra antioksidan kuyusuna düşsen olmaz :)
*ve eger dokundurdugun gibi egom kulaklarımdan fışkırsaydı herkesin begendiği bu kıza benziyorum diye havalara uçar altına ona göre bir post yazardım,blogum degil mi yapardım kim ne diyebilirdi? ;)
bu kişisel bir blog ve ben kızın modelliği ve karakteri hakkında değil kendime göre görselliği üzerinden "atıp tutttum" ;)
yani abartılacak bir durum yoktu.
sırada jessica alba var,kılıcını kuşan ;)

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!