15 Mart 2010 Pazartesi

minav

norawashere'ın bloğunda gördüm ve paylaşmak istedim. kendine bakmaktan aciz aptal sevgililere, şımarık çocuklara çanta süsüymüş, oyuncak ayıymış gibi alınıp, büyüdükleri ya da etrafa işedikleri zaman çöp gibi sokağa atılan bir sürü kedi köpek varken buna sıra gelebilir mi bilmiyorum ama en azından umuyorum...
bu minnoş 5 aylık yakışıklı bir erkek. sokakta biraz hırpalanmış ancak şu anda tedavisi onu 2 aylıkken sokakta bulan fotografpenceremden tarafından yaptırılıyormuş. İstanbul'da kendine bir yuva bulabilirse, yeni ailesine teslim edecekler bu küçük patiyi.
evde böyle dostlar beslemek çok keyifli, keyifli olduğu kadar da çok zor. osman kedisi kontenjanı yayıla yayıla doldurduğu için bir umut sizlerle paylaşıyorum. 

dilerim onu gerçekten sevecek bir aile bulabilir kendine..



ps: pet-shoplardan ve onların vicdansız, kalpsiz sahiplerinden nefret ettiğimi söylemiş miydim? ayrıca cins hayvan olsun diye tutturanları da anlayamıyorum ben. o ayrı bi kafa. 

4 isyancı:

esinspiration dedi ki...

Şu hayatta herşeyi etiketlerle yaşayan kişiliksiz insanlar cins hayvan olsun diye tutturuyorlardır elbet.Ama bir de "kedileri sevmem!" veya "köpeklerden korkarım!" dediklerinde sadece bu kadar olduğunu sanıp bu düşüncelerini anlayabildiğim insanların(?)kedi ve köpekleri yaşamlarında gördükleri enn kötü şeymişçesine hırpalayıp, kovaladıklarını da bilirim...

Aydedeye havlayan dedi ki...

al benden de o kadar!

nora dedi ki...

Marléne'cim çok teşekkür ederim duyarlılığın için...

Ne güzel yazmışsın...

Umuyorum en kısa zamanda sahiplendiricez bu bebişi...

marléne the third dedi ki...

ah..umarım :(

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!