17 Ocak 2011 Pazartesi

mimdir mim

bir süredir bloggerlar arasında mim olayına bir çemkirme durumu var, gerçi çoğu hem yapıyor hem de "ay hiç de sevmiyorum bu mim olayını yeaa" diyor ahaha. ben gayet netim bu konuda; seviyorum. tanımak istediğin insanla içilen ilk kahve yanında yapılan sohbeti hatırlatıyor bana.


mimler artık bloglara paslanmadığı için Ayşegül'ün Bakkal'ından hiç de utanmadan aşırdığım mim hemen altta. ben de yapçem! diyen alabilir 


1.En sevdiğiniz ve onsuz olamadığınız kreminiz;
sadece kışları göz, yüz ve el kremim.yoksa kuruyup kağıt gibi cortt diye yırtılıyorum. yazın güneş kremi bile süremem vıcık vıcık iyy.
2.Evinizde en sevdiğiniz koltuğunuz;
genelde hep bu köşedeyim. uykum gelince kıvrılıp uyuyorum yastıklara sarılıp.
3.En sevdiğiniz dizi;
sadece Chuck Bass için Gossip Girl,mahallede neler olup bitiyor bakmak için Desperate Housewives, evin deli çocuğu Mete var diye Ö.B.G.Z. kitap okuyom ben yaa.
4.Çocukken en sevdiğiniz oyuncağınız
Bi yumoş ayısı hatırlıyorum ama çok net değil.
5.Günlük tutma alışkanlığınız var mıydı?
blogu ara sıra bu tip pis amaçlarım için kullanıyormuşum gibi geliyor.
6.En sevdiğiniz tatlı;
künefe,tramisu, cheese cake gibi şeyleri hiç sevmiyorum. kestane şekerli ve karamelli pasta en bi sevdiğim şey ama artık yapmıyorlar sanırım hiçbir yerde bulamıyorum.
7.Hayalinizdeki evin tarzı;
evime de uygulamaya çalıştığım Provence staylaaa.şimdi böyle de yazınca moda programlarında saçma salak konuşan ağzına vurulası tipler gibi oldum ahah.yani ahşap ağırlıklı,yumuş koltuklu,genel olarak çiçek desenli kumaşların kullanıldığı,pastel renklerin hakim olduğu,o dergilerde falan görülen masal seti gibi evlerin tarzı. eve girince bi huzur,bi uyku çöküyorsa o ev muhtemelen bu tarzda döşenmiştir.
misal şöyle bişey
8.giymekten en çok keyif aldığınız, gardrobunuzun olmazsa olmazları;
ince hırkaların içine gömlek ya da tshirtler. gerçi boğazıma kadar çıkan çizmelerden aldım alalı şort ve elbiselerle de aram iyi artık eheh
9.Favori sabah kahvaltınız;
Van kahvaltısı gibi olan :) uzuun, masada bir sürü şeyin olduğu. cornflakes ya da bir parça kek ile süt insanı değilim hiç.
10.kişisel,ev temizliği,ve genel ; vazgeçemediğiniz temizlik ürünleri nelerdir? ( sabun,şampuan,ev temizlik ürünleri)
hijyen takıntılı olduğum için kendim için ayrı ev için ayrı zilyon tane şey kullanıyorum ama reklam parası almadan marka adı vermemek lazım ahaha. (bu alana reklam verebilirsiniz.cidden bak)


bugün resmen fotoğraf günümdeyim sebastian,coşturdum blogu.neyse, alttaki ikeağ lambasını hatırladınız mı? şu yazımda bahsetmiştim.annem gelince tepesine bone gibi sarmaladığım kumaşı görüp şok oldu ve böyle bişey dikti.pek de hanımgız oldu bir zamanların notluk gibi hor kullanılan lambası. bu da böyle bir DIY şeysi olsun işte.


                                                         düğmenin işlevi yok aslında tamamen mizansen.


kisses.

5 isyancı:

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

MERHABA..
BEN NİLMOON:))MİMİ BAŞLATAN BİLOGGIR:))
MİMİ YAPTIĞINIZI TESADÜFEN GÖRDÜM VE COK SEVINDIM..BLOGUNUZA HEMEN GÖZ ATIYORUM..BANA DA BEKLERİM..SEVGİLER..

Adsız dedi ki...

ben beğendim... eğlenceli :))

marléne the third dedi ki...

@nilmoon: selam :)ben de bi keresinde mim başlatmıştım insanın karsısına birden çıkınca garip oluyor,yıllardır görülmeyen akraba neyim gibi :D
@ habinos : maili okudum,teşekkürler :)

Leah dedi ki...

Amanın negzel olmuş o lamba!

Doğrusu ben favori kremleri, şampuanları çok merak ediyorum, gizli gizli marka verilse olmaz mı :p

marléne the third dedi ki...

@ leah : anne eli değmis gibi! degil bizzat oyle oldu, not defterliginden nereye. Hikayesi bana biraz biraz ebru salli'yi hatirlatiyor ehee
bi ton sey kullaniyoruz marka basina 15 allah kurusu almadan hic bi ad vermem :-D

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!