6 Ocak 2011 Perşembe

throw me a king now

                        fotoğrafım sizde de yumrugunuzu sıkıp yess deme hissi uyandırmıyor mu?           
^^ 31 Aralık sabahı boğazımda pis bir ağrıyla uyanıp "hay ben senin gibi yılın! bi de pislik yapmadan git uleen" diye çeşitli sosyal ağlardan saydırmıştım. çünkü böyle durumlarda başkasını,alakasız olanı suçlayıp kenara kaykılmanın tadı şahanedir ahaha.(nerede bi önceki postta olgunluk! bıddbıd diyen marl, nerede bu isyankar ergen) lakin bu sefer cidden geçerli sebebim var. ha tabiy şimdi burada bir gece öncesinde minnoşumu yeni ailesine teslim etmek için gittiğim yerde (sahil) rüzgarı bağrıma bağrıma yiyerek tam 1.5 saat bekletildiğimi, winter'ı sarıp sarmalayıp ona sarılmış halde bankta büzüşmüşken dışarıdan " kedisiyle sokakta yaşayan kadın" gibi göründüğümü falan anlatmayacağım ama "sorumsuz,don lastiği kıvamında laçka" insanlar var ve ben hepsine püü boyunuz devrilsin diye tükrüklü halde çemkirmek istiyorum. şu gencecik yaşımda boğazım sarılı,viks kokuları içinde, ayağımda patik tambi nene kıvamındaysam sebebim onlar.


^^ hep söylerim, bir ortamda eli makina tutabilen, düzgün fotoğraf çekebilen tek insan olursanız bütün gece fotoğraf çekmekten yediğinizden,içtiğinizden bi halt anlayamaz bonus olarak da içinde oldugunuz tek bir kare fotoğraf (o da leş gibidir) ile idare etmek zorunda kalırsınız. o yüzden ben bu yılbaşında, o kadar süslemeye-ışığa rağmen kutlama moduna bi türlü girememiş olmanın etkisiyle de "amaan başlarım fotoğrafına yeaa" diyip sadece kendi eğlenceme odaklandım.fakat biraz fazla odaklanmışım, yeni yıla hangi ara girdik farkına varamadım ahah. tabiy sonrasında apansız taglenmelerim yüzünden bir tavşan tetikliğinde bekleyip daha taglenirken havada tagleri kapıp, rezillik delillerini yoketmekle uğraşınca "bütün gece fotoğraf çekmek de iyiymiş aslında" diye düşünmedim değil. 


^^ alkolü fazla kaçırınca ağlayıp zırlayan ya da içinden allien çıkaran kadınlardan değilimdir, genelde sessizleşip öyle mal gibi uzaklara dalar giderim. koy büfeye biblo niyetine yani. ama Winter kedisi gittikten sonra iki kere bu duvarı aştım ve ikisinde de "yavrımm yavrımm" diye zır zır ağladım. birinde taksideydim ve adam hıçkırıklarım arasında "peçete?kolonya?" diye yardım etmeye çalışırken ne için ağladığımı anlayabilse muhtemelen deli diye atardı taksiden. ahah gizli duygusal dediğimiz bu olsa gerek; soğuk,mesafeli ve hırçın lakin içinde jöle gibi kıpır kıpır. Ahmet Hakan biliyorum sen de bendensin :kıps:


^^ cümlelerden sıkılınca Fizy'den sevdiğim şarkı linklerini verip ne de güzel kaçıyordum, onu da elimizden aldıklarında atarın kralını yapmıştım ama az önce bi bakayım dedim ve tataaa! :) eh o halde daha fazla konuşmuyorum ♥♥♥


si yuu!



8 isyancı:

Eleanor Rigby dedi ki...

aa vallaha mı? fizy geri mi gelmiş? ben de en son sövmüştüm blogta. Türkiye'den çıkma bir siteyi başka bir ülkede açabildiğim için(!)anlamamışım. Bir de 2011'i griple karşılamak konusunda yalnız değilsin. Meraba:)

nora dedi ki...

Fotoğraf çekme konusunda çok haklısın Marlenecim ! Benim de kendimi aynadan falan çekmelerim dışında doğru dürüst fotom olmaz hiçbir önemli aktivitede :D

Winter bebeğine bir kez de burdan iyi dileklerimi sunayım... Umarım en az senin kadar sever yeni ailesi...

Gerçi bir buçuk saat bekletmek de neymiş? İyi yine sabırlı çıkmışsın, ben bebeği kaptığım gibi dönerdim evime...

Yılbaşı gecesi hasta olmayı başaran bir de benim koci var herhalde? Evde olmamıza rağmen 1 Ocak'a yatalak girdi adam.. Hala tam toparlayamadı :/

Neyse, biz yine de pozitif olalım, süper bi yıl geçirelim...

NOT: Yahu o kadar takip ettim facebook'tan şu dediğin fotoları bi yakalayamadım :D Sağlam tetikte beklemişsin yahu !! :D

marléne the third dedi ki...

@ eleanor : bu sene herkes hasta girdi sanırım yeni yıla :) aslında en güzeli de hastayım ya diyip evde oturmaktı, yılbaşı gecesi kalabalığı canımı sıkıyor artık :) bu arada sen dönüyor musun? sanki öyle bişey yazmıştın geçen değil mi?

marléne the third dedi ki...

@ nora : ayy geçmişler olsun kocinize. ben de bi kere öyle yatakta girmiştim bütün gece ailem çevremde şampanya içip gülerken (türk filmindeki zengin ve kötü insanlar gibi oldu bu da ahah) ben sinirimden kudurmuştum battaniye altında oldugum için ahaha (yaş 6 falandı)

evet tam 1.5 saat bekledim mal gibi.kız çok hevesli olmasa geri dönerdim..kız üzülmesin diye ben hasta oldum ahaha

fotoğrafların bi kısmı yılbası ertesinde taglenince 2 saat kadar kalmışlar o sırada gören görmüş ahaha :D sonra eklenenler için çöktüm pc basına tek tek yakaladım enselerinden :D eheh

Eleanor Rigby dedi ki...

en güzeli evde oturmaktı kesinlikle ama misafirim gelince yapamadım ben onu. dönmez miyim yau, dönüyorum tabiğ:) coşkulu ve hüzünlü hallerdeyim. haydi buluşun ben de geleyim:)

marléne the third dedi ki...

hüznün uçağa bininceye kadar sürecek, indiğinde bence buruk da olsa sevinçli olacaksın :)
ahah biz blogger kızları çok tembeliz ya 10 kişi bi toplanamıyoruz şekerim. Nisan'a kadar umudum yok :D

Unknown dedi ki...

Sevgili Marl, önce bi geçmiş olsun diyeyim.. ben de 3 gündür geberik durumdayım.. ama 31 aralık gecesini sağlam geçirdik neyse ki :)
winterIn yeni sahibesi umarım ona harika bi anne olur.. ona burdan kocaman pofuruklarımı gönderiyorum ^_^
Facebook taglerine gelince.. ben bütün fotoğraflarına baktım.. hepsinde fistuk gibisin merak etme.. muckkk!! ;)

marléne the third dedi ki...

eheh mersii sümüklerimle öpüyorum sizi hande bağyan :) size de çok geçmiş olsun. toz zencefil ve bal karısımı accayip bişeymiş,günde 1 kere foş foş akıttı sümüklerimi vala öneririm :)
cipse gömüldüğüm fotodan sonra artık bi yorum yapmıyorum ben ahah bütün gerçekler ortada :D

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!