23 Şubat 2011 Çarşamba

.. make this moment last?

bugün can düşmanım eliptik bisiklet üzerinde bi kaç gündür abandığım tatlıları yok edebilmek için nefessizlikten morarmış haldeyken radyoda "Arid geliyor!!" anonsu ile fonda beliren müzik, beni üniversite 3.seneme götürdü..anıları döküp saçıp blogu "bir genç kızın gizli günlüğü" tadına getirmeyeceğim tabiki de ama o zamanlarda müzik zevki sağlam olan insanlar tarafından bilinen grubun bu şarkısını msn'den göndermek kaydıyla aşkını ilan eden davulcu coolboy ile tavşan göz makyajlı siyah saçlı ergen Marl'ın çılgın aşkı hatırasına videoyu paylaşıyorum ahaha.



gülmeyin olm! sözlerine falan bakarsanız bayaa da hisli misli bi şarkı bu, zamanında çok cool erkek asi rakır kızların kalbini çaldı bununla bence eheh.




3 isyancı:

Ayşegül dedi ki...

hahahhahah çok manyaksın bence :) gülmekten geberdim burda..
ama çok büyük aşklardı o aşklar.. :) bi de erkek arkadaşına gaylerin yine aynı yöntemle ilanı aşk edişi var ki-hiç girmek istemiyorum o konuya hahaha :)

marléne the third dedi ki...

msnden şarkı gönderip aşk ilan etmek yeterince berbat bence, ilişki türleri farketmiyor :D kafayı çizmeden o dönemleri az hasarla atlattık diye seviniyorum ahah
p.s: illa da şarkı göndermek isteyen varsa maile atsın eihohau

Mia Wallace dedi ki...

ödülün var bende :)

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!