25 Şubat 2011 Cuma

yorganaltı postusu

                                      hah buna kızıl saç koy,aynen şu anki halim


^^ "oh bu kışı hastalıktan dötü başı dağıtmadan çıkardık" demeye kalmadı ve muhtemelen spor sonrası eliptikten inip duşa koşana dek geçen süre içinde ve bir cumartesi gecesi klasiği olarak ama aylar sonra gitiğim Ooze'da gözünü para bürümüş pis işletmecinin havalandırmayı açmayıp açmayıp onca kişi havasızlıktan balık gibi olduğu anda ağzımıza yüzümüze klimayı tepeden basması sonucunda dün gece otuzdokuz derece ateşi görerek apar topar en yakın hastane aciline taşındım. ateş insanı öldürür mü bilemiyorum ama yer yer ıslak bez kompleksi, yer yer pencere açıp donla kalma seanslarıyla inatla yaklaşık olarak 5 saat (mallık) kadar ateşimin düşmesini beklediğim anlarda beynimden ateşler çıkarırken " aklımı kaybediyorum zaar" diye düşünüp durdum.zaten ateşlenmenin en boktan tarafı beynin overdose çalışması bence. bir nevi çamaşır makinasının sıkma programı gibi..bi de ateşten sayıklama kısmı var ki o daha beter.ona hiç girmiyorum, dün geceden dolayı muhtemelen çıkamam.


^^ en ufak şeyde hastane aciline taşınanları anlamıyorum çünkü ben ancak serumluk ya da iğnelik seviyeye gelince gidenlerdenim. zaten bir postumda da yazdığım gibi serum yemeyi, o serum anında gelen tatlı uykuyu ve sonrasında gözlerin fal taşı gibi açılıp yemeğe saldırma hissini sapıkça seviyorum. lakin dün gece bu serum sevdama rağmen acil denen kısımdan tiksindim! şimdi alıyoruz diye diye resmen 1 saat oturduğum yerde kafamı hastane duvarına yaslayarak yarı baygın halde bekledim.adı üstünde acil ya?? hayır bi de sıradaki herkes turp gibi maşallah, gözler fıldır fıldır."siz nasıl acilsiniz lan??" diye atarlanmak istedim lakin ne sesim çıkıyordu ne de halim vardı.yine de sanki bi mmnnızısskmm diye küfrettim galiba, oralar çok net değil çünkü.neyse sonra çökmüş gözlerim ve kıpkırmızı yüzüm ile içeri girebilip iğnemi yiyince ateşin verdiği o havada yürüme hissi ile taksiye yürüyebildim.fakat buradan gündüz kıçını kaldırıp gitmediği hastaneye gece acil kisvesi altında fıtı fıtı sızan çakallara seslenmek istiyorum...ya da dur şimdi yine sinirlendim çok pis küfretçem o yüzden bi ara sesleneceğim.ama aklımdasınız bak! :@ ( öyle bir sinir ki blogda ilk defa smiley yapmak)


^^ bi de konuyla çok alakasız ama hazır dellendim diye araya sıkıştırıyorum lütfen ana dili Fransızca olan insanlar kalkıp da İngilizce makale falan yazmasın. "araya Fransızca kelimeler sokup duracağındı da ne diye İngilizce yazmaya kalkıştın? "derler adama.yemin ederim yaptığım çeviride dönüp dönüp Fransızca sözlüğe bakmaktan midem bulandı.


uhh..bir avuç ilaç içip "aa hemen de iyi oldum" diye yataktan fırlayanlardan olarak an itibariyle pilim bittiği için yorgan altına geri dönüyorum. sağlıcakla kalın, acilleri boşuna işgal etmeyin, edenleri pataklayın.


sümüklerim bulaşmasın diye öpmüyorum. başbaş.


p.s: facebooktur,twitterdır türlü sosyal ağdan geçmiş olsunlarını esirgemeyen minnoşlar, luuv yuü! kalpkalp
p.s: sevgili süper anne,süper blogger Allegrande, 300 seyirciyi geçişini çok ince düşünülmüş hediyelerle kutluyor! tabi biz onu her yerden ablukaya almış insanlar hemen koşup yorumumuzu bırakıp yüzsüz gibi de "bağa viirr hediyeyyii" moduna girdik ahaha. siz de bi şansınızı denemek isterseniz buyrun ilgili post burada. 
eh darısı benim 250.izleyicimin başına.

4 isyancı:

nora dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun!!! Biz de kociyle dökülüyoruz günlerdir, bi adamakıllı iyileşemedik :/ salgın var bu aralar...

Bol bol dinlen ancak öyle geçer bu meret...

marléne the third dedi ki...

Teşekkür ederim Norabağyan.size de geçmiş olsun..azıcık kendimi iyi hissedince hemen evin içinde dolaşmaya başlıyorum nası geçecekse böyle :/

Aphraell dedi ki...

Beybi çok geçmiş olsun, her sezon bi hastalığı atlatıp bağışıklığı güçlendiriyosun öyle düşün :)

marléne the third dedi ki...

bunun başka yolu olsa daha iyiydi eheh :) mujuks

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!