9 Şubat 2012 Perşembe

sadece şarkıya odaklansak iyiydi bence

^^ "İnsan ne ederse kendine eder" diye bişey var ve ben bunu genelde can sıkıntısından saçımı renkten renge boyatıp ertesi gün aynanın karşısına geçince söylerim. Bu sefer başka bir durumda kullanınca bana da çok garip geldi zira saçlarıma tam 1 aydır dokunmuyorum ki buna hiç girmeyeyim başka postlara ekmek kalsın. Hah, şimdi buralara gele gide birden gazı köklenip ultra popüler yapılan şeylere ve "peşinden gitmezse ölecek" olan insanlara kaşım havada yaklaştığımı az çok farkettiğinizi sanıyorum. Bu sebeple moda dergilerinde gördüğüm sezonluk her "must have"lerden koşa koşa gidip almam, vitrinde-dergilerde gördüğü her şeyi üzerine yapıştırıp gezene selam vermem, gündemde olan dizi-film cümlelerini her yerde guguk kuşu gibi ötene "höytt" derim (yapma demiyorum, hobi olarak yine yap da dozunu kaçırma). Tabii burnu bu kadar büyük olana da yüce evren vuruyor tokadı, kırbacı. Kahkülle başlayan kahır belama bir de müthiş baş ağrısı ile gittiğim göz doktorundan "gözler gitmiş" cevabı ile yazılan "gözlük" eklenince yemin ediyorum midi boy hipster oldum. Bunca zamandır gördüğüm yerde parmakla gösterip güldüğüm "gözlüğe normal cam taktırıp entelli dantelli görünmeye hevesli genç"lerin gazabına geldim. Oysa tek istediğim "neyyyy? gözlük mü?" diye aytaşı gibi açılan gözlerimi bi şekil idare ederken beni de bu ilk deneyimimde tripten tribe sokmayacak bir okuma gözlüğü bulmak için girdiğim optikçiden mutlu çıkabilmekti. Kaç denemeden sonra yüzüme tek uyan bu modelin olması üzerime gelen lanetten başka bişey değil. Şimdilik sadece evde taktığım için bu travmayı daha kolay atlatırmışım gibi geliyor, bakacağız. Siz de arkamdan çok gülmeyin kalbinizi KIRIRIM.

                                Hipster dediğin bıyıksız(Osmanlı-Dali mix) olmaz!

^^ Geçen postta bahsettiğim karlı soğuklu günlere 2 gün moladan sonra an itibariyle devam ediyoruz. Hava ciddi anlamda soğuk ve sanıyorum 50 yaşında olan kombimiz dün akşam emekliye ayrılmaya karar verdi. Tamirciyi beklerken medeniyetin başlarına dönüp ateşle ısınmaya çalışmak, sıcak kupaya koala gibi sarılmak gibi ekşınlar içindeyken durum giderek "Kanada'ya taşınan bir İzmirlinin Günlüğü" tadında olmaya başladı, tırsıyorum.

^^ Fransa boykotu sayesinde paylaşımına ara verilen (thank god!) Zaz şarkıları yerine eliniz boşta kalmasın diye hemen alttaki mıtteşembır şarkıyı veriyorum. Kavga ettiğiniz sevgilinize evde pijamayla oturup çekirdek çitlerken gönderebilir, regl kafasında dinlediğizde "üf nebçim de kavgalı-acılı aşk yahaa" diyee içlenebilir, sözlerini facebookta paylaşıp exlere falan gönderme yapabilirsiniz. Yeter ki hazır 14 Şubat da yaklaşıyorken dökelim duygularımızı şarkılı türkülü, dileyelim geç kalınmış özürlerimizi, atılması ertelenmiş maillerimize gelip o ufak "send" tuşuna basalım, sevelim sevilelim zira bu hayat duvarlar arkasına gizlenerek yaşanmaz. bu da böyle bayram mesajı gibi oldu ya bilemedim, soğuktan duygusala bağlamış olmama verin.

bu kadar laftan sonra diliyorum şarkının kafasına girebilirsiniz. mum ışıklı, karanlık bir oda ve yüksek ses çok işe yarıyor, bizzat denedim.

Öperim,
Marl the only.



p.s: Bu hanımkızın bi de "Video Games" adlı parçası var, onu da yanına katıp geceyi buhrana boğabilirsiniz, hadi bakalım.

urgent p.s: postu yayınladıktan dakikalar sonra RTlenmeye başlanan şu videoyu paylaşmasam hiç olmazdı bence ahahah 






4 isyancı:

Unknown dedi ki...

hadi gözlüğü pek yakıştırdım sana da bıyığı niye yakıştırdım bilemedim marl :D

ama gözlük samimiyetle söylüyorum ki olmuş ;)

marléne the third dedi ki...

ahahah :D inan ben de bıyığı yakıştırıyorum kendime :D arada bıraksam mı acaba? :D

bu gözlükleri öyle bi yapmışlar ki yakışmayan yok ahah

Adsız dedi ki...

bnm de gözlerim lensten pertingen oldu GÖZLÜKle takılmam lazım ve ben de kahkullü bir şahıs olarak evde taktıgım kırmızı çerceveli gözlükleri dısarda takınca aynu ugly betty i anımsatıyorum.... lütfen göznüğünün markasını modeli paylaşır mısın acebello? gidip bakayım pek hujjjj
sevgilerr
zEYNUP

marléne the third dedi ki...

Selam, bu gözlük ve kahkül olunca çirkin Betty özelliği default olarak geliyor ahaha gözlüğün markası Vogue modeli de VO 2597 miş. başlamak için orta şeker bir marka sanırım hiç bilmiyorum.

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!