4 Eylül 2012 Salı

Çantamda ne ola?

                                                 
İyi ki diğer postta "telefondan post yapmak çok yeni,çok accayip"diye bikbiklendim ahah daha 2 gün geçmeden bu sefer de "çantamda ne var? Aha beyyle beeyyle şeyler vaar" postuyla pırtlıyorum işte.
Normalde diğer bloglarda görünce "iyi ama niyçün?" dediğim bu post türü için hepinizin tanıdığı, Japonya'daki elçimiz Serrose (link veremiyorum şu an, aratırsanız şıp diye çıkacaktır) Instagram üzerinden tag başlatıp bi de mention çakınca (sağolsun :)), kına gecesinde göbek atarken bi anda verilen ağlatmalı şarkıya ayak uydurup gözyaşı döken taze gelin gibi savurdum kendimi dans pistine ahaha.
tabi videoyu çekerken ilk olması sebebiyle telefonu sallaya sallaya çekmek mi dersin, arada nefes almak icin "ooihh dıkandım ha" moduna girmek mi dersin ne ararsan var ahaha o yüzden video sonrası okuyuculuktan çıkmak istemenizi anlarım, kapıyı yavaş çekin de bari diğerleri uyanmasın. Bile bile kendi ipini çekmenin de böylesi yani!
Ee hadi o zamansa, buyurun bakalım pillaj çantamda neler varmış;
(uzun yazıların kadını olarak tabisi de video 7 dakkadan az olmayacaktı ahah)
(p.s: ayfonda misler gibi netken nedense youtube'a ekleyince ne biçim de donuk donuk pikselli ses kaydırmaçlı olmuş..bilemedim onu ben neyse artık)




5 isyancı:

serrose dedi ki...

yAaaaa amaaa tam Datca dedin ses gitti :( cook meraak ettim ama ben.

tesekkur ederim video icin :)

marléne the third dedi ki...

Aaa? Bende bi sorun yok gibi görünmustu :( sanırım evren bile telefondan blog olayına girmeme karşı ahah İstanbul'a varınca akşam bi daha bakarım :)
Ben teşekkür ederim beni videoya cesaretlendirdiğin için :)

Karadut dedi ki...

-'Whats in my bag' tagine bayılırım.youtube'dan flickrdan filan sürekli takip ederim.
-meraklı bi şahsiyetim
-arada bir de serrose faktörü var.
hal böyle olunca sayfadaki linkin tıklanamıyor, (en azından benim bildiğim yollardan)kopyalanmıyor oluşu beni durduramazdı, durduramadı:)) linki tek tek yazaraktan kanalına ulaştım.
vee bayıldım. ses tonun, konuşman, minik minik esprilerin(özellikle gözlük için olanlar) gerçekten çok şirindi. manzarayla başlama-bitirme şeysi de iç açıcı, ohh dedirticiydi.
arada minnak görüntü kaymaları vardı ama saniyelikti,hemen düzeliyordu.
senden daha çok video bekleriz artık, bunu saymıyoruz söyliyim:))

marléne the third dedi ki...

Haha çok tesekkur ederim :) telefondan blog olayina girmek uzerine video falan derken epey kendimi aştım bu bi süre idare eder beni :D eve gidince bi el atacagim nedense şarkılar gibi olmadı linkle kaldı öylece, izlemek icin gösterdigin çabana sağlık :D

Padme dedi ki...

İlk video gibi değil bence,çok iyi,keyifle izleniyor.ben eğlendim beğendim çok:)Bİr de o kuşlu cüzdanı yiyesim geldi pek şekermiş:)
Yeni videolar isteriz

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!