15 Kasım 2012 Perşembe

257 gün önce

"...Hayat bazen tam olarak şöyle işliyor..Birine en çocuk gülümsemeni gösterebilecek, en saçma korkunu anlatabilecek, en komik hayallerini paylaşabilecek kadar yaklaşıyor, onunla zamanın nasıl geçtiğini farkedemeden koşarken, birden savunmasız çıplaklığında, oldukça derin bir çizik alıp, onunla olan bütün bağlarını da toplayıp kaçıyorsun uzağa. zaman geçiyor, akıyor, gidiyor, alıştım sanıyorsun..sonra bir bakıyorsun, bir başkası da senden kaçmış..o zaman anlıyorsun ne yaptığını.
ve bir gün, sıradan günlerden birinde işte, treni beklerken, bir Pazar kahvaltısında böreğin en çıtır kısmını götürecekken, öylesine vitrinlere bakarak yürüyorken ya da sokağın başındaki kedileri severken bir şarkı, saçma sapan bir kazak, lanet olasıca o tanıdık koku yüzünden gözyaşların boğazında kocaman bir yumak oluşturuyor. Aramak için telefona da gidemiyor ellerin ve bu sebepten cebinden çıkan en not alınabilecek şeyin üzerine karalıyorsun bu satırları.çünkü noktayı koyana dek damarlarında koşan tüm bu cümleler, noktaya kavuşunca sana yeniden zaman veriyor..bir sonraki "o" şarkı, "o" kazak, "o" boktan koku ya da ne bileyim "o "anlar'a kadar.yani kum saati gibi.."

bunu bugün ceplerimin birinde buldum.

baktım ki cümlelerim noktaya kavuşmak istiyor, dedim altına da şu şarkıyı koyarsam bu seferlik bence kimse küsüp, darılmaz bana.



p.s: böyle satırlar her zaman "eski sevgililere" yazılmaz. bu da onlardan biridir, bilin istedim. 

6 isyancı:

Ucan Karavan dedi ki...

Cebindeki notun büyüsünü bozmak istemediklerinden kimse yorum yapmamış sanırım. Ama öyle güzel yazmışsın ki tebrik etmeden geçemezdim.. Ellerine sağlık Marlene! Bundan sonraki kargoda bol bol postit, o minicik kalemlerden, bilimum kırtasi eşyası gelicek :)) Cepler dolsuuunn ;)))

marléne the third dedi ki...

Pukim, yok annecim na bu 287 kişi (seni çıkardım :D) öylece durur orada tablo gibin, ses etmeden :D ayrıca ergenliğim tutmuş onu demiyorsun da böyle duygusal duygusal konuşmalar yapıyorsun bana :D ehehi öperim >.<

baskabisi dedi ki...

Bu not, "o" not olmuş. Benim için de "o" not oldu an itibariyle ;)

Beyaz Kare Tasarım dedi ki...

Pek çok şeyin özeti gibi.
İzninizle blogumda da paylaşmak istiyorum.

marléne the third dedi ki...

haha yorum gelmese blogum oldugunu unutacaktım :D tabii paylaşabilirsiniz

Beyaz Kare Tasarım dedi ki...

(:

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!