5 Mayıs 2009 Salı

fıttırık!


aghhh!
en sonunda bu da oldu! gerçi bavul psikopatlıgım yüzünden kendisini beklemekteydim. fekat bloga çıkma (bknz : veleyböl) hırsıyla file dibinde hoplayarak ve smaçlardan smaç begenerek geçirdiğim yıllar artısıyla, az daha ilerde, 30ları kıvırınca felan olabilirdi misal? bekleyemedi sabah akşam iğneleri yiyesice belim, fıttırıverdi!

kendisine kafa göz dalmak istiyorum. o derece mutsuzum ama günlerdir çektiğim acı en azından isimlendirilmiş oldu. şimdi sıra ağzının kenarıyla mıy mıy konuştugu için kafamdan geçenlerin hepsini soramadıgım doktor yüzünden kalbimi hoplatan soruların cevaplarını netten bulmaya geldi. fıtıkla elele gelen büttün gün sırt üstü anası ölmüş tay gibi , belde sıcak su, bacak altında 8 yastıkla yatmaya 2.gün oldu alışamadım. plus; 1 hafta içinde kevgire dönecek bir kaba et? ıgghh. ( gözünüzü seveyim az yavaş vurun şu iğneyi! hortt diye saplanır mı ya?? hayır o vuruşa harcayınca , bacağımı felç edercesine yakarak yayılan ilaca küfür kalmıyor sonra.)

oysa benim " çok kalmayacağıdım, bakıp çıkacağıdım" moduna girip belimdeki sinsiyi kandırmam ve yollara düşmem lazım! eahhh!


tandem aşkkınaağğ!
sağlıklı günler dileyen insan marlene.


p.s : "sickness", "ill" olmadı "patient" diyince gözünüzün önünde puff diye canlanan resim nasıl bişeydir allaşkına diyiverin ya? hayır -belki modumdan dolayıdır- bende oluşan 6 yastıklı yumusacık yataga gömülmüş, ağzında ateşölçer ( adı neydi lan?vala artizzlenmek için gogıla koşamıcam pardon) öylece bakan bir tip. şurası hastane odası gibi boş kalmasın 1 foto yapıştırayım dedim, ulvi kaynak deviantarta bu kelimeleri yazınca karşıma kan+gövdegözparça+bunalım+şizo+sayko ne varsa çıktı. hasta mısınız lan? :S ne ki bu ergen tripleri? az bahceye çıkın yüzünüze bahar havası vursun. ( ya da ben vurayım hazır elimin tersi boştayken)
p.s : "disease" yazmayın bile vallahi siteden kusar adım uzaklaştım.
p.s: huzurlu uykuya ancak yüzüstü uyuyarak kavuşabilen insan için bütün gece dümdüz sırtüstü yatmak zorunda olmak, diyete girmiş marlene'nin burnuna bol antepfıstıklı çikolata dayayıp nanik yapmak gibi. ouuw ciizıs!

5 isyancı:

Deniz Gür dedi ki...

:S
geçmiş olsun. çok çok iğrenç espriler yapabilirdim ama yok yok kötü durum. geçmiş olsun bayan : /

marléne the third dedi ki...

ah bi geçse bayım! :S
danke, merci, grazie mille..

Unknown dedi ki...

lumbar puncture :O

Prometheus dedi ki...

tam bişi yazıcaktım ama şu yukarda isyanım 3.henry' e yazısı dikkatimi çekti sonrada ne yazcaımı unuttum...
demek 3.henry

marléne the third dedi ki...

artık sıra favorim olan Henry'de!

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!