31 Aralık 2010 Cuma

it has to end to begin

                                                         by marl


^^ Aralık sonu sadece şirketlerin hesap kitap yapıp,yıl boyu neler olmuş diye baktıkları bir dönem değil,hepimizin genel "hasar kontrolü" yaparak bir sene boyunca ne haltlar yemişiz, hangisi iyi gelmiş hangisi midemizi bozmuş gördükten sonra elimizde yeni yıla uuzuuun upuzun "yapılacaklar listesi"ni sallayarak teyteyteytey diyerek girmemizi sağlayan bir zaman. bu durumda yılın son gününü yaşarken benim de kirli çamaşırlarımı burada dökerek hesaplaşma yapacağımı düşünen cicişleri demet akalın staylaa öpüyorum; iyi ki varsınız lağn! :)


^^ eheh yok yok, yıl sonu değerlendirmesi geleneğini bozmayarak söylüyorum ki, 2010 üzerine kalın çizgilerle "sevmiyorum olm seni!" yazdığım, kendimi gereksiz yere epey hırpaladığım bir yıl oldu. "daha önce elini yaktığını bildiğin halde, sıcaklığını sevdiğin için cayır cayır yanan kalorifere ellerini koyarak 2 saniye sonra o yanmayı hissetmek gibi, yeniden ve yeniden" tadında diyebiliriz. ayrıca bu sene "çok iyi insanlar" ve "çok berbat insanlar"ın yanına "sadece söyledikleri kadar olan, dümdüz insanlar" diye bir başlık açma ihtiyacı hissettim. bence iyi insanlar ama bu kadar "renksiz" oluşları bir süre sonra "tamam canım ben seni sonra ararım" dedirtiyor insana. vee yıl boyu çeşitli alanlarda kaçırdığım büyük balık fırsatları..işte bu yüzden bazen bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek,olanı fazla didiklememek ve çaktırmadan yanından geçip gitmek insana hırpani halinde biraz da olsa iyi gelebiliyor. böyle de buram buram olgunluk kokan cümle kurdum ya, feci yabancılaştım kendime, az soluklanayım ahaha.


                                                       kuzum :')
^^ ve tabi yılı bitirirken harika ama içimi acıtan bir gelişme olarak, Winter kedisini dün yeni ailesine verdim..insanlarla olan bağlanma sorunum iş hayvanlara gelince yok olduğundan dolayı, bu tipsiz minik fareye de 15 günde öyle çok alıştım ki, eve geldikten sonra yattığı örtüyü koklayıp ağlayarak "getti yavrımmmm yavrığğğmm" diye iyice saykoya bağladım. salya sümük kalan eşyalarını toparladım.. bakarsınız başka bir minişe lazım olur ;) 


^^ sözümü tutup yıl sonu postunu da yazdığıma göre, hepinize harika bir yıl dileyerek sahneyi terkediyorum, 2011'de de benimle olun :) 


kisses!





2 isyancı:

Ayşegül dedi ki...

Kuzuuumm sana da mutlu yıllar yeni yılda da bu blogdayım cicim heheh
Küçük bay winter için en iyisini yaptın. Herşeyden önce onun hayatını kurtardın. bence kendinle gurur duyarak girmelisin yeni yıla..
mutlu şanslı paralı aşklı 2011lere!
:)
öptüm

marléne the third dedi ki...

canım :) geç tanıştık ama iyi ki tanışmışız ;)
dilerim Winter arada sırada beni rüyasında görür :')
güzel bir yıl olsun! öpüyorum :)

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!