16 Aralık 2010 Perşembe

meet with lovely Mr.Winter

Geçen Pazar akşamı eve dönerken şöyle bişiy buldum : 


sokakta gördüğüm her kediye bi laf atmadan, sevmeden eve gelebilmem imkansızken bu şirin minnoş şeyin suyun içinde ıslanmış titreyen hali mahvetti beni..üzerinde zıplayarak akrobasi yapan 1548 pireye rağmen kapıp eve getirdim ve Osman paşadan kalan örtülere sarıp sarmaladım. tabi o kadar ıslanmaya ishal olan minnoşumuz, yemekten sonra bol bol pörtleyerek kocaman şişkin göbeğini indirdi gece boyunca.
ağzının içinde açtığım ısıtıcı ile de kendinden geçince Mr.Winter ve pireleri bütün gece tosur tosur uyudu. 
ertesi gün ishali ve genel durumuna baktırmak için veterinere götürünceye kadar mr. ya da miss mi bilmiyordum açıkcası.(bakınca anlaşılmayacak kadar minnok yani :)) veteriner 2.5 aylık gayet sağlıklı bir erkek olduğunu söyledi ve ilaçlarını alıp eve geldik. pirelerden de arınınca daha yumuş tüylü olan,minnoş patili bu tipitip ile ne yapabiliriz diye düşünmeye başladım..


                                                   badem bıyıklı ihih


Osman kedisi bana geldiğinde bu kadar minik olmadığı için önce bi afalladım, sağolsun bu anlarda 3 pisi annesi Norawashere telefondan yardım etti :) 


                                       uykudan birden uyanınca :D 

minnoşumuz öyle hareketli ki, uyuduğu zamanların dışında fotoğrafını çekmek pek mümkün değil :) bi sürü ıvır zıvırın olduğu kocaman bi dünyada ve her şey onun oyuncağı ehehe. tabiy ben sürekli peşindeyim ve geçen gün evde kaybedince panikten "ne etsem, belime ip bağlayıp ucuna da winter'ı mı bağlasam?" diye düşündüm ciddi ciddi. zaten bu panik anlarında çocuğu orada burada rahat durmayan, fıldır fıldır dolanan zavallı anneler ve bütün gün "evladım yapma, yaavrım hişşş" diye bağıran öğretmenlerle empatinin kralını yaptım, buradan hepsine selam olsun :D 
                                                        yine bi cinlik peşinde  :D

bu minik patiş tambi sevgi kelebeği eğer kendi kuyruğu çevresinde milyon kere dönmüyor, oraya buraya uzun atlayıp tarzancılık oynamıyorsa bütün derdi kucağımda yayılıp keyif yapmak :) tabi bu arada illa göbeği,orayı burayı meme arama sevdası ile patileyip mıncırıyor.sonra da burnunu en kuytu yere gömerek horul horul uyuyor..bu halini izlemek,hissetmek öyle güzel ki..

şimdi bu şirin pati için sadece evini değil,sıcak kucağını da açarak ona anne, baba olabilecek insanlar için sizden yardım istiyorum...bazı özel sebeplerden dolayı Osman'dan sonra artık evde kedi bakamıyorum ve yılın belli bir bölümünü benimle geçiren 12 yaşında huysuz bir teyze olan köpeğimiz var. bu tatlı şey yeniden sokağa ya da barınağa bırakılamayacak kadar sevgi dolu..lütfen bu aralar bir yavru edinmek istiyorsanız ya da isteyen tanıdıklarınız varsa (İzmir içi) bana ulaşın :marlenethethird@hotmail.com 

p.s: ilk günden kuma alıştı ve evin hiçbir yerine tuvaletini yapmadı bıdık :)
p.s: Osman kuzum yaşıyor ve dedesinin bahçeli evinde keyfi gayet yerinde :) 
p.s: bu postu mr.winter ile hazırladık, gerçi o yarısında sıkılıp uyumaya karar verdi ama olsun :)


13 isyancı:

yamesin dedi ki...

Cok tatli ya:)

Sel dedi ki...

Ah ölürüm ben ona. Sokak kedilerinin tırmalama huyu oluyor genelde, var mı öyle bi durum? Ona göre her özelliğini önceden bilerek gerçekten bakmak isteyen birini arayabilirim ben de.

marléne the third dedi ki...

@sel : aklıma ilk gelenlerden biri de sen oldun biliyor musun? hayır tırmalaması ya da hırcınlıgı yok. son derece uysal ama tabiy küçük oldugu için de fıldır fıldır her seye meraklı ve çok hareketli ;)

Sel dedi ki...

Ben facebookta, twitterda bi paylaşayım bu postu. Kedi seven arkadaşlarıma da mesajlayayım. Umarım geri dönüş olur.

asua dedi ki...

benim iki tane sokaktan aldığım kedim var, biri ilk bizimle olmaya başladığında sürekli ısırıyordu ellerimizi. ama diğer ufaklığı aldığımızda bu huyu da geçti. yeni kedimiz zaten tam bir sevgi kelebeği. tırmalama ısırma huyu var diye genellemeyelim, keşke sende kalsa ne güzel bakmışsın ona

marléne the third dedi ki...

@ sel : teşekkürler.
@ asua : bazı kediler seviyor okşanmayı bazıları da pek cool :) bakabilecek durumda olsam vermezdim..üzülüyorum kucağıma gelip kıvrıldıkça..ama köpekli bir evde yaşayan kediler çok hırçınlaşıyor biliyorum bunu :/

Sel dedi ki...

Yok benim için mahsuru yok zaten ama şimdi biri ister alır sonra "bu tırmalıyo " beni diye yine sokağa atmaya kalkar. Bunu önceden konuşmak lazım ki bakamayacak olan atlamasın.

Unknown dedi ki...

İnciiiiiiiiiii bu cok tatli yaa!!!
Geberdim burda tipe bak!!
Onu sagligina kavusturdugun icin cok mutluyum!
Umarim hakettigi sevgiyi bulabilecegi bir yuvaya gider..
Opuyorum ikinizi de! <3

marléne the third dedi ki...

@ hande : çok da uysal bi görsen..benim de en büyük dileğim bu:( umarım pembe burnuşu bi daha hiç üşümez..

nora dedi ki...

Canım bebekken tırnaklar jilet gibi oluyor... Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor açıkçası... Biz Mumuk'u çok haşin sevdik, şimdi oynarken bile çıkarıyor tırnakları ama Cappy'de dikkat ettik (2. çocuk tecrübesi) ve şu an üstünden yere düşer ama yine de tutunmak için bile çıkarmaz tırnaklarını... Sissy ilk geldiğinde büyüktü (6 buçuk aylık) ve sokakta alışmıştı tırmalamaya ama sabrettik, her tırnak çıkardığında küstük müstük derken şimdi o da bize asla göstermez tırnaklarını...

Yani ben problem gibi bile görmüyorum şu an çünkü çok bebik Winter...

Zaten inanıyorum ki sen de kedi bakmış/bakan birine yuvalandıracaksın dolayısıyla sorun olmayacaktır...

Ben ilanı facebook'ta paylaştım, bir çok hayvansever arkadaşım var, hatta facebook'u sadece bu amaç için kullanıyorum ^_^ eminim onlar da paylaşacaktır ve rüya gibi yuvasına kavuşacaktır Wintercık :)

Bol şans !!!

marléne the third dedi ki...

@ nora : evet bebekken nasıl alıştırılırsa öyle gidiyor ben de Osman'dan biliyorum :)şu anda sadece koltuklara çıkmak için kullanıyor tırnaklarını Winter :) elimle oynatsam bile elime atlamıyor bi tane pati atıp kaçıyor ehehe. yumuş bi kedi olacak eğer yeni sabihi hırçınlığa alıştırmazsa..
çok teşekkürler umarım okuyan herkes paylaşır da hemen güzel bir yuva buluruz..malum şu dönemi çok önemli sahibini benimsemesi için..

Pelin P.A. dedi ki...

Çok tatlıymış bu kuzucuk yaa. Böyle uysal bir kedicik bulmak çok zordur. Evde kedi bakmak isteyen pek çok kişinin de hayalidir. Ben de şimdi paylaşacağım haberini. Umarım en kısa zamanda güzel bir yuvaya kavuşur.

marléne the third dedi ki...

@ Pelin P.A : çok teşekkürler desteğiniz için..dilerim bu tatlı kedişe bir yuva bulabiliriz..

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!