10 Kasım 2009 Salı

bir takım itiraflar. number one

Kim derdi ki  iyi eğitimli, kibar, hevesli ve anime tipi gibi şirin olmasına rağmen özel sektördeki ağzını burnunu kırdığım " deneyim" çengeline takılan marlene insanının, üniversitedeki bütün sınıfdaşları formasyon için kendilerini heba ederken, bir hafta gidip " meeehh hocalık beni kesmezz yeaa" diyerek verdiği paraya rağmen bıraktığı kurs yüzünden mezun olduktan 2 sene sonra dağlara taşlara ibret olup, abidesi dikilesi insan pişmanlığında, kıvrım kıvrım solucan gibi " formasyon en kısa sürede nasıl, nerden alınır " araştırma  çalışmalarına girip , az da olsa kendi paralarını kazanmaya başlayan ve haftasonları tatilleri dahil baya da rahat yaşayan arkadaşlarına sümüğünü silerek bakacagını ve en sonunda bu epey acı gerçeği kabul ederek 2 metre 26 santim havadaki burnunu kırarak " öğretmen olaymışım yeaaaaaa"  diyeceğini kim tahmin edebilirdi a dostlar??? 


nokta konmaksızın yazılabilen bu eşsiz paragrafı tek nefeste okuyanlar için ek bilgi olarak şunu söylemek istiyorum ki ; deviantart'da aratınca çıkan 258161 sonuçtan daral gelene kadar bakabildiğim kadarı ile kafalarda sinsice dolanan öğretmen profili : kızıl saçlı, seksi ve gözlüklü. 


bakalım; evet  kızılım, evet gözler de gitmek üzere yakında takarım gözlükleri. hıımm mavi, plastik bir banyo terliği ne kadar seksi ise ben de o kadar seksiyim. diyorum ki 0-18 ( 19 dahil ) arasındaki çocuklara olan antipatimi yenip, sevilecek taraflarını bulabilirsem olur benden ögretmen gibi geliyor. olabilir yani. hıı? olur degil mi? olur olur. bakarız ya. 





şimdi şöyle baktım da kendime, benden bankacı da olur lan.


hıı? olur değil mi?


olur olur..


bakarız ya.








p.s: Filologdan özel İngilizce dersi. vallahi de çok makul ücrete. çeviri isterim! diyene de bi güzellik yaparız. ahah Marlene bi bilog ötenizde!

11 isyancı:

lyktm dedi ki...

bankacı ol bence:P
daha güzel olur :)
ne o öyle bütün gün dikil ayakta, ders anlat falan, sonra bi de her zaman en arkada oturan zıpır veletlerin itiş-kakış öne oturdukları anlara tanık olup gülmemeye çalış, zor iş öğretmenlik, bankacı ol bence, koca koca adamların muhabbet kurabilmek için şekilden şekile girmelerini izlemek daha eğlenceli olur, üstelik kahkahalarla gülme serbestisi de var :P

Adsız dedi ki...

zor.

marléne the third dedi ki...

nedir zor olan?

journal dedi ki...

benim öğretmenim olsana. hayalindeki öğrenci tipi nedir bilmiyorum ama, hep banyodaki mavi terliğime benzer bir öğretmenim olsun isterdim

Adsız dedi ki...

yazılarını okuduğum kadarıyla çok yaratıcı bir kadınsın:)
o işi yapma.
mutsuz olma ihtimalin yüksek.
Bırak İzmirliler haricinde yapsınlar bankacılığı.
Sen onları yönet:)

marléne the third dedi ki...

@le cagot : hayalimdeki öğrenci profili 7-10 yaş aralıgında (en azından zeka olarak ahaha),şaşı ve tıfıl. kızdırıldıgında alev saçabilen sevdiceğimden ötürü,kız çocukları tercihim :D

@creep : teşekkürler ama yaratıcı olmak iş dünyasında ancak moda,tasarım vs ile ilgiliysen yararlı.en iyisi dümdüz odun gibi olup düzenli maaşlı bir meslek sahibi olmak.

aslında bu işlere mi girsem nedir? parfüm tasarımcısı olsam kamyonla para götürürüm.

noraashira dedi ki...

Bence pastane aç sen :)

marléne the third dedi ki...

ve pastalardan ziyade yaptıgı seyleri yiyerek 150 kilo olan sahibi ile ünlensin pastanem :D

"oy tombulum cake corner" ahaha

Aydedeye havlayan dedi ki...

aynı dertten müzdarip ne kadar çok insan varmış diye düşünmedim değil şimdi bu yazıyı okurken.
bu arada o filologdan bir romanı çevirmesini istesek ne kadar yardımcı olabilir neler yapabilir acaba?

marléne the third dedi ki...

teklifiniz varsa buyrunuz şöyle maile alalım sizi? göz var nazar var şimdi burda herkesin önünde olmasın ahaha.

Aydedeye havlayan dedi ki...

:)) doğru ya, hemen geçiyorum..

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!