27 Kasım 2009 Cuma

henüz bayram görmüş değilim


                                             hımmm yummy!
Neden? Çünkü geçtiği her yerde ardından vıcık vıcık sıvı bırakan sümüklü böcek gibiyim şu an. Bayramda hasta olmak bıdıddlanması yapmayacağım, zaten beynim akacak burnumdan az sonra böyle klavyeye bakarak çıt çıt yazarken. Şu an için ateş yok , dilerim ilerleyen zamanda da olmaz ve  İzmir il sınırı içinde " ahan da domuz gripli insan bu! yakaalaayııeennn!" hararetine maruz kalmam.


Hani o kedddar heves yapmıştım , bayram sabahı müthiş bir güçle sabah 09:00'da kalkacak, cici bici olacak ve annem bana gözleri dolu dolu bakarken kıvrak bir el öpme hareketi ile harçlığı indirecektim cebe. Ee noldu? kösüm kösüm ev kıyafetleri ile battaniye altında kalakaldım. öpemiyorum da bizimkileri. malum bir eve bir tane hasta yeter, ilgi dağılmasın :D. annem kıyamadı yine el öpmüşüm gibi para verdi ehih. sıcak suyum, içinde çeşitli şeyler olan ıvır zıvır tabağım da dibimde. O değil de böyle bol bol ye, poponu kaldırma bayram modeli sonucu eve dönünce günde 2 saat spor yapmak zorunda kalacağım. he tabiii bir ihtimal daha var, o da tatlı komasına girmek mi dersin? 


bak şimdi başlıkta bayram gelmedi dedim ama, güzel bir harçlığı kapmışım, dibimde ivedi olarak götürdüğüm, içinde lokum bile olan çikelata tabağı, her istediğimi yapan-uzaktan da olsa öpücük gönderen bir anne ve bilerek pislik yapmak için ağzımı kapatmadan hapşurduğumda gülerek "mikkrooppp" diyen bir baba var. vallahi gelmiş lan bayram bana :D ahahah


size de gelmiştir umuyorum? 


i 'll be back!


marlene, the uzaktan kokulu kokulu seda sayan öpücüğü gönderen tipoş.

4 isyancı:

Unknown dedi ki...

babamı mı özlemişim ne?
ağladım ben ya.
hayret.

marléne the third dedi ki...

ne kadar birbirimizi yesek de,özleniyor babalar.. :')

Hatchipu dedi ki...

gecmis olsun gülüm.

marléne the third dedi ki...

geçebilse inan göbekler aticiğim. teşekkürler :)

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!