12 Kasım 2009 Perşembe

pek tabiy şekerim!

Tiroidi  ve bel fıtığından ötürü yayıla yayıla formdan düşen  fiicüdumu güçlendirmek ve eski süper star haline geri getirebilmek için bir takım çalışmalara başladım. " bir kibrit kutusu " ile başlayan diyetlere kaşım gözüm oynar, böyle dandik beslenmeyi öneren de uyan da benden epey uzak dursun. " su içsem yarıyor ahiihihi " yalanlarına terlik atarım, "kemiklerim iri " klişesi de bileklerime bakan biri tarafından kafama kakılır. bütün bunlara rağmen yine de , boyum sayesinde  türk kadınlarının ortak problemleri dersinde şekil 1A olmasam da 2A olurum yani çok rahat.


aslında çok yiyebilen biri değilim ama tatlı konusunda gözüm dönüyor , içimden bir alien çıkıyor. hep alien olarak kalsam yine iyi. " alienim lan ben ne şekli şemalı " derim devam ederim fıstıklı çikolataları götürmeye. ama tabiy olmuyor öyle. üstelik nasıl bir bedense bu öyle bir sabotaj uyguluyor ki kendine, düşmana gerek yok vallahi. önce az yesem dahi gittikçe şişiren, spor yapmaya da güç hal bırakmayan tiroidi yapıştırıyor alnımın ortasına. "ee spor yaparım yahuu"  dememe zaman bırakmadan da çeşitli aktif, oynak sporları yapmamı engelleyen bel fıtığını zartt diye koyuyor önüme. bel fıtıklı insan napaar ne yapamaz listesinde içime evlat acısı gibi oturan şeyler var, misal ; atlamalı zıplamalı sporlar yasak! buna iskeleden atlamak dahil. paten kaymak ani hareketlerde felç bile edebilir insanı. hele tenis?? omgg! o hepten yasak. buraya kadar gözleri yaşlı bir şekilde aklıma hiç yatmasa bile kabul edebildim bir şekilde. ama doktora sordugum " peki ya tandem??" sorusuna eşlik eden köpek yavrusu bakışlarıma rağmen doktor " TANDEMM?" diyip aghgghgahagaha diye öküz gibi güldü acımadan bana.



İşte ben de böyle bir sürü sebepten ötürü 2 aydır gym yollarındayım.Uzun yıllar toplu spor denilen şeylerle ( veleyböl) uğraştıgım için tek basıma sahilde yürümek gibi şeyler bana göre degil. bu yüzden kayıt yaptırırken sıkılırım kesin bırakırım diyordum. Ancak orda öyle bir aletle kanka oldum ki nefesim yetse inmeyeceğim dakikalarca üzerinden!! (şu anda rekorum 14 dakika)  Eliptik Bisiklet! Ne keddar şahane bişi! boşuna sevmiyormuşum zaten bu sihirli alet meğer Jenni popolarını minik birer Christina poposuna çeviriyormuş.


Tabiy sadece o alet tepesinde tepinmekle, ağırlık çalışmakla olmuyor bu işler. diyet lazım! diyen hocam (ki kendisinin poposunda cidden yağ yok) geçenlerde verdi listeyi. resmen gözyaşları içinde eve geldim. o ne lan??? yeminne Etiyopya'dakiler benden tok kalkar sofradan. baktım olacak gibi değil gözüne baka baka yalan söyler oldum kadına. ahaah çok egleniyorum ya :D geçen gün nasıl gidiyor diye geldi yanıma dedim açlıktan ölüyorum öyle böyle degil. bir parça çikelata için takla atabilirim resmen dedim güldü, afferim dedi gitti. oysa bilmiyor ki ben her akşam yemekten sonra yine çikelatanın verdiği muhteşem hazzı yaşıyorum. 


Bugün beraber eliptikte ter dökerken yemek muhabbeti açıldı yine. garibim dedi ki "sana yakında çikolata alıcam ödül olarak " . o ne ki?? ifadesi ile bakıp sevinmiş gibi yaptım. bu kafayla 5 ay daha tepinirim oralarda ama olsun. ne de olsa sıfır beden olmak kolay degil ehihihi.


sevgilimin dediği gibi kalbinizi sevin ama nolusunuz o igrenç kırmızı badileri giymeyin! 
xoxo! 



p.s : temsili fötö, marlene için bakınız pembe olan şey.  ( photo frm: deviantart,by vishstudio)

3 isyancı:

noraashira dedi ki...

yiyerek zayıflatıyorum ben, iş arkadaşıma hafif sporla 8 kilo verdirdim 2 ayda, gel seni de sıfır beden yapayım :)

pinksatellite dedi ki...

=) türlü türlü egzersizleri yapmak için hangi sıpor merkezine gitmektesiniz sayın marl?

marléne the third dedi ki...

@ pink : ad vermeyeyim de yığılma olmasın :) facebooktan yazarım ehi.

@norağ : ohannes niyçin yoruyorum o halde kendimi ben? :D hemen geliyürüm.

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!