9 Şubat 2009 Pazartesi

hallelujah!

"Sevgili Yengeçler saat 16:39 da meydana gelecek Ay tutulması ve ardından saat 16:50 de Aslan-Kova burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında yeni bir haftaya adım atmaktasınız "

açılar,akslar, tutulmalar,etkiler! eaah lan bi de astroloji meraklılarına kenar mahallede oturup çekirdek çitleyen kız muamelesi yaparlar. fekat böyle ciddi ciddi yazınca da tırstım yahu, ne cins bir haftaya adım atıyorum ki ben? kenarda durup bakayım, gözüm tutarsa atayım elimi bacağımı. elimizi kime,neye uzattığımız önemli sonuçta.

ayrıca gazetelerin günlük burç fallarına takılıp da "aman burç da neymiş peh" dememeli. zira kimi burç mensuplarından çektiğimi ben bilirim. misal, bir başakla asla ve asla ev arkadaşı olmamalı, bir boğa ile çıkmamalı, bir kovaya nanik yapıp kaçmalı. aslanları severim kan çekiyor olmalı, akrep sevgili ise sadece bir feentezi :) ikizlerin dengesizliğine bir ömür tükettim diyebilir, yay burçlarının sadakat dolu olanlarına selam ederim.

&&&

dünkü gazetenin pazar ekinde "ev değiştirme" ile ilgili bir yazı vardı, emekli çift bir çok ülkeyi orjinal adı " home exchange" olan sistemle gezmişler.üstelik Paris'te 30 gün kalmış, evlerinin dibindeki nehir kıyısında şarap neyim içmişler. yani ki bu hedeyle, gitmek istediğiniz yeri seçiyor, listeden gözünüze kestirdiğiniz eve bakıyor ve ev sahibi ile irtibata geçiyorsunuz. "uygunsanız size geleceedik biz " gibisinden anlaşmalar yapılıyor, isterseniz karşılıklı evleri değişebildiğiniz gibi , " sen ayrı takıl ben ayrı " da diyebilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz ülkede, büyük ihtimal burdaki evinizden daha cillop bir evde gebeş gebeş tatil yapıyorsunuz. böyle masal tadında anlatınca hele bir de the holiday adlı çıtır çerezlik filmi (ki orda Londra dışında küççücük evde yaşayan kadın, Amerika'da at çiftliği gibi heyvansal, havuzlu,otomatik panjurlu neyim bir eve denk geliyordu) seyrettiyseniz, bünyede "ben de yapayım, ben de gideyim ben de ben deee" diye bir gazlanma meydana geliyor. yok, gelmeyiniz. bu sitelerin en adam gibi olanı 99 dölearlık özel fiyatı ile arasına katıyor sizi. ayrıca top 10 destination kısmında Turkey adına rastlayamadım. Ha tabi adamlar bir güzellik yapmış, ilk sene kimse yüzünüze bakmazsa 2.sene üyeliği bedavaya getiriyorsunuz.

ülke ülke gezmek, ev konforunda takılmak iyi fekat pimpirikli türk kadınına tamamen ters bu olay. hayır , anneme anlattım bir hevesle şudur budur diye, kadının ilk tepkisi " ayh açamam evimi dibimi köşemi öyle bilmediğim insanlara, hırlısı var hırsızı aaa! Bak sakın sen de deneme böyle şeyler " oldu. Her gün toz alınan ( sırf bu bölüm roman olur yeminnen) , halıların haşır huşur fırça ile havalandırıldığı, mutfağın, banyonun türlü şeylerle temizlendiği evler ve bu kale-evlerin koruyucusu savaşçı anneler varken neler saçmalıyorum zaten ben? ha ögrenci evinden bir üst seviyede, çalışmaya başlamış tek yaşayan insan evine sahip olanlarımız ( hemen de katarım kendimi ehaha) varsa, denemeye değer? Hem bakarsınız İrlanda'dan James Joyce romanları yanında, kolunuzda aksanına kurban olduğum bir "irish"man ile dönersiniz?? (oyhh cizısss!)


öperim teke tek.


Gandi der ki : " Zayıf olanlar asla bağışlayamaz. Bağışlamak güçlünün işidir "

3 isyancı:

noraashira dedi ki...

bende yengecim, bundan sonra senden haftalık rapor istiyorum, ayrıca başaklar candır : )

marléne the third dedi ki...

ordan burdan çakma,derleme toplama haberlerle marlene the burç falcısı her hafta başı yayında,sizlerle :)
p.s: ehauah akrep tanıdıgın var mıdır :P

pinksatellite dedi ki...

@marlene: var! =)

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!