28 Şubat 2009 Cumartesi

kick it!


28 günlük süresiyle başında "ohh oh iyi çabuk geçer " dedirten fekat bir türlü geçmek, bitmek, defolup gitmek bilmeyen, beni dertten derde salan, kredi kartı limitlerimi ağlatan, bazılarının deyimiyle cücük şubat'a chun li kızımızın meşhur helikoptervari tekmesiyle dalmak, kesmediği için bizzat chun li kızımızı salmak istiyorum üzerine.
sieeeee git lan! tiksindim yemin ederim sıfatından!
(hoytt, bir de Mart'ı görelim bakalım, yollayın gelsin.)

7 isyancı:

Deniz Gür dedi ki...

http://www.imdb.com/media/rm1576766208/tt0891592
Chun Li budur! Fiona'dır! Lana Lang'tir! Aşktır! Kristin Kreuk'tur! :/

ihsan dedi ki...

---gereksiz bilgi---
chun li'nin o meşhur helikopter hareketinin adı "riding bird kick"tir efendiler.
---gereksiz bilgi---

marléne the third dedi ki...

for wak: bana tekme atan chun li ile gel!! en şahane tekmeli fötö buydu, ayrıca cameron bu çekik gözü döver, feci pataklar ehah.ay lav cameron.

for diskdünya: ---çoçukkene dövüştürmeyi de bilmezdim zaten, rastgele bilek gücüyle harala hurala girerdim rakibe chun li ilen.yeşil cenavarımsı bir şey vardı fekat onun da adını bilmiyorum evet. ----

ihsan dedi ki...

ya öyle de birşey vardı değil mi? yani böyle hadouken (aduket diye girmiştir güzel dilimize) ve benzeri özel hareketleri yapmadan, böyle yumrukla tekmeyle dövüş olayı vardı mahalle kavgası gibi...

cameron dediğin de cammy ise hakikaten pataklar ama. zira kylie minogue oynamıştı onu street fighter'ın ilk filminde. ki kylie şu yaşında kristin kreuk'a köeuk söktürür hahahyt!

(kristin kreuk'tan chun li için de ancak "as fake as a 6 dollar bill" diyebilirim. Lucy Liu'ya paramız yetmedi demiyorlar da... hıh!

marléne the third dedi ki...

cameron dediğim terminatordeki robotik afet.oyh.gugıl yardımı alıp bi bak derim, herkeş bir gün cameron hayranı olacak!! (:s) (summer glau)

ihsan dedi ki...

bence sen benim son blog entry'lerime bak Cameron için ;D

Yalnız Summer Glau'da hasta olunan şey güzellikten önce zarafet ya. Ki ben bunu bir erkek olarak söylüyorum. Sırf bunu söylemek için erkek oldum şu anda. Sünnetime beklerim :D

marléne the third dedi ki...

ahah daha demin daima oldugu gibi gözüm takıldı o "öküz" kelimesine. öküz burcuyum ben!
oha lan :/

sana da selamlar olsun ayrıca.

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!