25 Şubat 2009 Çarşamba

osman dediğin büyle olur

aha böyle bütün gün ufo karşısında bayılıp yatıyor pipican.
anne kedi olmak ne sapıkça bişeymiş yarebbim. kedigen diye bir site var, osman gelmeden önce neymiş ne degilmiş diye forumlarda gezinirken deli mi lan bu insanlar diye gülmüştüm yazılanlara bakıp. yok, gülmemek lazımmış aha da geldi başıma.

"kedim bugün 2 kere çiş yaptı, sorun mu sizce? " kedimin kakası hamur gibi, ne yapmalıyım?" " kedim bugün bana maaoowwwff dedii ne anlama geliyor yardım lütfen!" gibi sorulara şeyimle gülen ben, resmen paşanın poposunda hizmetçi oldum. her an peşindeyim! neyi kemirdi, ne kadar yemek yedi, kakasını yaptı koşup poposunu sileyim (evet her seferinde ıslak bebek havlusuyla siliyorum), suyu bitmiş tazeleyeyim derken gözümdeki çapağı uyandıktan 2 saat sonra yıkayabiliyorum. ha tabiy şimdi azıcık küçük diye böyle nazlanmaca, büyüsün atıcam balkona yesin ordaki otu böceği, mıçsın deliğe tehey!!

bu arada mart ayı geliyor, paşada kıpraşımlar başladı.oyuncak fokun üzerine üzerine atlamalar, ne idüğü belirsiz hareketler..lan daha sen pipinin yerini bilmiyorsun ne istiyorsun zavallı tüylü foktan diyorum, bana şimdi burda yazamayacağım şahane bir cevap veriyor ki tamam diyorum gıralsın osman!! ( got it?? :S)
maaow!

3 isyancı:

Deniz Gür dedi ki...

ev hayvanı dediğin bahçede beslenen köpektir aslan yavrusudur. öyle kedi medi edi olmaz ev hayvanı. kedi dediğin firavunun yanında yer alır mezarda. adı da kedi olur çağrılan isim baabında "kedi"

ama adı bile insandan doğaya yansımayı kanıtlıyor bırak da atlasın fokun üstüne. o da ergen bir errrkek! ( :

marléne the third dedi ki...

osman da kaplan yevrusu meşallah!
eksiğimiz yok! mumları kemirmeyip, masa üstü süslerini devirip durmasa bi de!
ayrıca kedigen.coma yazmam lazım, 2 süt dişini düşürdü ama hala mikinde aklı,napmam gerek diye.ehaha dur hemen yazayım!

Deniz Gür dedi ki...

Gece saat tam 00.00'da "Marttayız lan artık!" aydınlanması vesilesiylen kükremeye başlarsa ben o zaman görürüm seni.

tez elden körpe bi gelin bul da sessiz sakin takılsın.

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!