23 Mart 2009 Pazartesi

al-tüket-at

hımm..açıl susam açıl değil de dökül fasulye dökül modundayım bugünlerde. "anlam veremediklerim" listeme bir kaç madde daha eklendi ve ben bundan pek memnun degilim.
bütün bu koşturmaca içinde durup "boktan lan bu" dediğim şeyler vardır. önce dikkatimi çeker, sonra bu cümleyi söylerim, vişneli pasta yemişim gibi memnuniyetsiz bir tavırla kaşım kalkar ve üzerinde daha fazla düşünmeye gerek duymadıgım ama yine de bir yerlerden kurtlandırdıgı için "anlam veremediklerim" listesine ekler, konuyu kapatırım.
bazen köşeden, kıyıdan kafalarını uzatıp durur bu liste elemanları. keyfim kaçıyor böyle anlarda. çilekli milka da , dönüp duran şarkı da işe yaramıyor. "ya çözüm bul ya boşver ama debelenme ikisi arasında" kitap cümlesini tekrar ediyorum böyle anlarda.
bu listenin yanına "gereksizler tenekesi" de koyacagım yakında. ve uzaktan basket atışları yapacagım.daha fazla yere ihtiyacım var zihnimde. nisan kapıda.

****
gossip girl tarzı arkadaşlıklarda ( pek moda ya-yıllardır hem de! yareppim sabır) "sevmek-sevmemek" arasında bir kaç phase daha var bence. hoşlanmak-hoşlanmamak gibi degil ama. daha çok "sever gibi görünüp sevmemek" " sevmediği halde arkadas olmak", "sever gibi görünüp kıskançlıktan gebermek" " sevmediği halde yüzsüzce konuşmaya devam etmek" ve dahası.
doğdugum gün hastanedeki tek kız bebek olmamın üzerimde herhangi "doom" tarzı bir etkisi var mı bilemiyorum ama hayatımın çogu zamanında en yakın arkadaslarım hep erkek oldugu için , itiraf etmeliyim ki bir süre hemcinslerimi ve birbirleriyle kurdukları ilişkileri, çevrilen dolapları anlamaya çalıştım. onca kaotik durumdan çıkardıgım belirgin sonuç : bir kadının bir kadına yaptıgına ( en fenası da arkadaşım dediğine) erkekler arasında pek sık rastlanmıyor. (20li yaşlarda başlıyor bu garip durum) misal , ben hiç bir erkeğin arkadasım dediği adamı, dısarı çıkarken hoş görünüyor diye tırnaklarını yiyerek kıskandıgını görmedim ya da arkadası kullanıp da aynı kokmasınlar diye parfümünü sakladıgını. ayrıca bir kadının başka bir kadının başarısını hazmetmesi ve kutlaması kolay bir şey degildir. 3 tane erkeğin biraya geldiğinde tanıdıkları diger erkekleri çekiştirmeye bayıldıgını hiç sanmıyorum. genel olarak erkeklerin kadınlara göre daha net olmalarını seviyorum. bir erkek arkadasının göbeğine gözlerini dikerek birşey ima etmez, pat diye söyler olum hayvan gibi oldun diye. eger bir adamı arkadas olarak sevmediyse kasmıyorlar, belli ediyor ve yüzsüzce arkadaşmış gibi davranmıyorlar.toplandıkları zaman çıkan onca gürültüye, yerlere dökülen cipslere, dizilen boş bira şişelerine ragmen süper egleniyorlar.meraklı olmamaları, neymiş neymiş diye etrafta dolanmamaları da takdir edilesi.tabi başka konularda erkeklerin de kadınlar gibi illa ki üstü kırmızı kalemle çizilesi özellikleri olabilir ama arkadaşlık konusunda oyum erkeklere : 10 üzerinden 8. kadınlar, üzgünüm ama bu puana ulaşmak için o küçük, sevimli egolarınızı makyaj çantanıza kaldırmanız (mamız-mam?) gerekiyor.

temem bu kadar :) daha fazla yazarsam hemcinsminslerim tarafından "haiinnnnn" diye damgalanacak ve bir daha meengo'ya sokulmayacagım ahhaha! (saçım başım yolunmasa bari ehuh)

p.s: sex and the city vari arkadaşlıgın tutkunu olarak tabiki de kadınlar arkadaş olamazlar demiyorum, deneylediğim bazı şeylerden yola çıkarak kendi adıma böyle çizik çizik sınırlandırdım.keyfim istedi yaptım!
p.s: kalabalık kadın gruplarından tırsarım ben, en ideali mis gibi, eli yüzü düzgün,nur yüzlü 3 tane yakın kız arkadaştır. (denendi, onaylandı)
p.s: offf o degil de, bir ara toplaşıp maç-bira yapsak, ben anlamasam ama yine de çok eğlensem sonra da counter neyim oynasak yaa? nasıl özledim :/
p.s: gogoş, ay lüv yü.

1 isyancı:

ihsan dedi ki...

vişneli pastanın gerçekten güzel birşey olmadığının ayırdında olan insanların yükselişi partisi belediye başkanı adayı olarak yükselmeye karar verdim.

çok sağlam taban var. pastaban. esteban ya da.

Yorum Gönder

isyanım VII.Henry'e!!